. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

11. dubna 2020

Voda a její vlastnosti, o kterých asi ani nevíte (video)



Kapalná voda je tekutina, bez které by nám známý život nemohl existovat. Řada jejích pro život nezbytných vlastností, souvisí s jejími anomálními vlastnostmi.Ty jsou z velké části dány prostorovým uspořádáním vody.

Jsou známy metody a zařízení, které pracují s energetizací vody. Pojmy jako pí-voda, diamantová voda, levitovaná voda, granderova voda, živá a mrtvá voda, atd. jsou známé už dlouhou dobu a biologické působení energeticky upravených druhů vod vyzkoušelo velké množství uživatelů.

Zajímavý ruský dokument o vodě: (s českými titulky)
Voda - ruský dokument (CZ tit.) - video


Pokud video z YouTube zmizí, tak ho najdete zde:
Voda - ruský dokument (CZ tit.) ...


   V pohledu biologického působení vody na živé organismy je podstatná schopnost měnit strukturu na základě energetického impulsu. Voda je energetizována silovými poly elektromagnetického pole, se kterým vstupuje do vzájemného působení.
Známé je ovlivňování vody působením včel. Tělo včely obsahuje až milion krystalků magnetitu, vytváří magnetické pole a přenáší elektrostatický náboj. Každé včelstvo jako superorganismus vykazuje hladinu el. náboje a víření vzduchu způsobené křídly včel rozptyluje el. nabité částice do okolí. Se vzdáleností od úlu se úroveň statického náboje snižuje.
   „Včelí voda“ se získá tím, že se nádoba s vodou umístí do úlu, kde na ni působí energie biopole včelstva. Voda tímto působením změní charakter svých mezimolekulárních vazeb a v přímé souvislosti své bioúčinky. Pozorovány byly mimo jiné snížení glykémie u diabetu, zvýšení svěžesti, zlepšení kožních defektů, odstranění zažívacích potíží, ústup bolestí kloubů a páteře,…

   Masaru Emoto vyfotografoval během let svého výzkumu tisíce krystalů vody, ovšem jen několik z nich bylo tak krásných a sugestivních jako ty, které vznikly pod vlivem slov „láska a vděčnost“.¨Prokazuje tím tajemný mechanismus, kterým slova ovlivňují svět kolem nás. Doktor Emoto prokázal, že voda je významným nosičem informací. Tento japonský doktor alternativní medicíny prozradil světu o tajemstvích vody víc než kdokoliv jiný. Svými poznatky a nadšením naučil Masaru Emoto miliony lidí po celém světě milovat čistou vodu. Stal se legendou v oboru biologie a alternativního léčení.

Masaru Emoto
narodil se v Jokohamě v červenci roku 1943 († 17. 10. 2014). Promoval na katedře humanitních a přírodních věd se zaměřením na mezinárodní vztahy na jokohamské univerzitě. V roce 1986 založil v Tokiu IHM Corporation. V roce 1992 získal titul doktora alternativní medicíny na Open International University. V USA se seznámil se systémem mikroshluků vody a magnetickou rezonancí - tím začala jeho cesta k počátku objevování tajemství vody. Už jako uznávaný vědec a filozof podnikl rozsáhlý výzkum vody po celé planetě. Mimo jiné zjistil, že svoji skutečnou podobu nám voda ukazuje formou zmrzlého krystalu. Napsal mnoho úspěšných knih v japonštině, klíčovou se po celém světě stala kniha The Message from Water (svazek I, II a III). Je autorem knih The Hidden Messages in Water, The Healing Power of Water a The True Power of Water.

Jiří Hrbáček

Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Štítky pro "Voda a její vlastnosti, o kterých asi ani nevíte (video)": , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.