. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

10. ledna 2022

Sklapla past! Mám tě, ty lháři Cempere!



JUDr. Jindřich Rajchl píše: Nikdy jsem nebyl rybář, ale asi by mě to bavilo. Připravit si návnadu, nahodit, počkat, až se na ni rybka chytí a pak zaseknout.
Asi víte, že jsem s Petrou Rédovou oznámil, že podám trestní oznámení na Jana Cempera pro spáchání trestného činu pomluvy. Udělali jsme tiskovku, na níž jsme tento záměr oznamili. Tu vidělo hodně přes sto tisíc lidí a já věděl, že se to dostane i k onomu lhářovi provozujícímu portál manipulatori.cz.
A taky jsem věděl, že se v minulosti často chlubil výhrami ve sporech, které ještě neproběhly.


Podívejte se na zmiňovanou tiskovku s Petrou Rédovou


A tak jsem si počkal.
Níže naleznete screenshot z článku na webu manipulatori.cz, kde se pan Cemper jednak opět snaží nepravdivě dehonestovat zdravotní sestru Adrianu Čipižákovou, která si po svém odvážném vystoupení rychle získává popularitu a jednak v něm píše, že trestní oznámení Petry Rédové “bylo policií zamítnuto jako nedůvodné”.

Problém je, že já to trestní oznámení dodnes nepodal!!!
Takže se tímto pan Cemper sám usvědčil, že je naprostý lhář.
Ode dneška na to máme nezvratný a jednoznačný důkaz a už mu nikdo nikdy neodpáře, že vědomě lže a naprosto si vymýšlí.
Pokud je pak fact-checkingový web usvědčen ze lži, tak ztrácí kredit k provozování této činnosti. Navždy!!!
Víte, že o to málokdy žádám, ale tentokrát vás všechny o to poprosím - sdílejte tento post, kde můžete! Postujte ho na své zdi, posílejte známým na messenger a hlavně jím zaplavte FB zeď manipulatori.cz!!! Mě Cemper zablokoval, ale vy to můžete udělat tisíckrát.

Pojďte do něj, ať se všichni dozví, že Jan Cemper je jen prachsprostý usvědčený lhář!

P.S. To trestní oznámení podám tento týden. A doplním k němu i tento screenshot. Krásně to policii budu ilustrovat, jak bezskrupulózně tenhle člověk lže!




Autor: JUDr. Jindřich Rajchl

Příběh má pokračování.

Cemper doplnil svůj článek o text "Jindřich Rajchl tvrdí, že on trestní oznámení nepodal. To, že byla věc odložena na základě jeho oznámení jsme nikdy netvrdili. Policie samozřejmě podezřelým nesděluje, kdo podání podával. Zde je důkaz, že Policie ČR si vyžádala vyjádření k dané věci."

K tomu JUDr. Jindřich Rajchl uvádí:



Jan Cemper se dále zamotává do svých lží.
Uvedl, že nikdy netvrdil, že ono zamítnutí ze strany policie se týkalo mého podání.
Tak já si s ním ještě trošku pohraju a ukážu, jak jen dál lže.
Jeho věta zněla: “Ta (míněno Petra Rédová) dokonce za odhalení nepravdy na nás podala trestní oznámení, které bylo zamítnuto jako nedůvodné.”
Takže za prvé, můj návrh, který mám už sepsaný, nesměřuje na více osob (“nás”), nýbrž přímo na Jana Cempera.
A za druhé zájmeno “ta” jasně odkazuje na to, že trestní oznámení podla Petra Rédová. Ta udělila plnou moc k odání trestního oznámení pouze mně a sama trestní oznámení rozhodně nepodávala.
V neposlední řadě ve screenshotu z datové schránky je jako odesílatel uvedeno Krajské ředitelství Moravskoslezského kraje. Což je zcela nepochopitelné, neboť tento orgán nedisponuje místní příslušností a dokonce ani příslušností věcnou.
Věcnou příslušnost přísluší okresu, nikoliv kraji a místní příslušnost pak v místě trvalého bydliště podezřelé osoby. Což je v případě pana Cempera z veřejně dostupných informací Kolín. Právě tam je adresováno mé trestní oznámení.
Pan Cemper tedy jen dál lže a ještě se do svých lží čím dál tím více zamotává.
Už se těším na pokračování. Já si ho klidně povodím dál.
Prosím opět o sdílení na FB Manipulatoru. Aby to tam čtenáři viděli.
My ho společně dostaneme!


Autor: JUDr. Jindřich Rajchl


Zdroje:
Facebook Jindřicha Rajchla
Facebook Jindřicha Rajchla
manipulatori.cz
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB i Cemper je mohou kdykoli odstranit.

Štítky pro "Sklapla past! Mám tě, ty lháři Cempere!": , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.