. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

9. dubna 2020

Kamarádovi teď zrušili facebook účet



Kamarádovi teď zrušili facebook účet. Komplet výmaz účtu se 4000 kontakty. Před půl rokem napsal, že facebook zavádí cenzuru psaní o tom, jehož jméno se nevyslovuje. Jeho jméno nevyslovil a ptal se řečnicky, jestli to bude pokračovat dál a budou se cenzurovat i jména tomu jménu podobná.

   O půl roku později totální výmaz. Pointa celé zprávy, která nebyla vulgární a ve skutečnosti ani nijak nevyjadřovala podporu tomu, jehož jméno se nesmí vyslovit byla, že nesouhlasí s cenzurou.

   Je téměř vyloučené, aby tohle smazal robot, nebo cizinec s nějakým translátorem. To bude nějaký svazák tady u nás. Já jen, že tady spoustu mudrlantů neustále dokazuje, že psát jméno toho, jehož jméno se nesmí vyslovit, je v pohodě, protože to zkusili a nikdo jim nic nesmazal. Jak komu soudruzi. Jak komu.

   Fascinující je i způsob. Bez varování. Bez možnosti zálohy dat. Bez odvolání a podle mě i proti jejich vlastním pravidlům a zásadám.

   A já si myslím, že je to tak správně! Dobře mu tak, podvratnému živlu jednomu! Už dlouho si koledoval a provokoval! Myslím, že by si na něj za podobné drzosti měla posvítit i StB! Tedy vlastně BIS! (konec vložky pro zaměstnance amerického korporátu věnující se bohulibému ověřování nevhodnosti závadných příspěvků).

   Ale tak je to korporace a ta si může dělat co chce. Však si můžeme třeba zase telefonovat po drátě u O2. I když to je teda taky korporace a taky nás může odposlouchávat a říct, že nechce, aby jsme si přes její dráty povídali nějaká ošklivá jména, která se nesmí vyslovit. No tak tu pořád je ještě stará dobrá pošta. Anebo teda můžeme si nahrát do telefonu pokoutně bokem pofidérní aplikace, které nikdo necenzuruje, ale přístupu k nim se dožadují tajné služby.

To je panečku výběr! Díky bohu za pokrok!

Daniel Vávra


Převzato z facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.

Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Štítky pro "Kamarádovi teď zrušili facebook účet": , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.