. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

7. dubna 2020

Apokalypsa v New Yorku



Šéf zdravotní komise NYC Mark Levine: Náš zdravotní systém je tlačen na hranici možného. Bohužel nejen ten. I systém péče o mrtvé. Koroneři zažívají ekvivalent 9/11. Typická nemocniční márnice má kapacitu 15 těl. Jsou všechny plné. Poslali jsme k nemocnicím 80 kamionů. Do každého z nich se vejde 100 těl. Většina z nich už je plná. Některé nemocnice musely přidat druhý a třetí kamion.

   Pozůstalí hlásí, že marně obtelefonovávají pohřební ústavy a hřbitovy. Ani oni nestíhají. Není to ale jen o mrtvých v nemocnicích. Normálně v New Yorku doma zemřelo průměrně 20-25 lidí za den. Nyní to je 200-215 lidí. Každý den. Na začátku jsme tyto lidi testovali na přítomnosti COVID-19. Ty dny jsou dávno pryč, nemáme na to prostě kapacity. Jako oběť COVID-19 je tedy označen jen ten, kdo byl před smrtí otestován. To téměř jistě znamená, že počet hlášených mrtvých neodpovídá realitě.

   Počet mrtvých se nadále rychle zvětšuje. Máme už skoro plné dva mrazírenské sklady na Manhattanu a v Brooklynu. Budeme bohužel muset přistoupit k pro Newyorčany těžkému, ale nezbytnému opatření. Některé oběti budeme muset zřejmě dočasně pohřbít v newyorských parcích. Budou vykopány "zákopy" pro 10 rakví. Budeme na to potřebovat mnoho lidí. Už pomáhá Národní garda a koroneři ministerstva obrany. Abychom zabránili katastrofě, musíme požádat o pomoc nejen lékaře a sestry, ale i lidi z pohřebnictví. Nic není důležitějšího, než záchrana živých. Ale musíme se vypořádat i s mrtvými, než se tahle krize stane ještě bolestnější.

UPDATE: Po dalších jednáních se New York domluvil, že i v případě potřeby by se nepohřbívalo v parcích ve městě, ale na Hartově ostrově. opuštěném a normálně jen těžko přístupném ostrově, kde je pohřben už milion Newyorčanů.

Převzato z facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.

Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Štítky pro "Apokalypsa v New Yorku": , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.