. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

2. dubna 2020

Komunisti byli obyčejní břídilové, tohle je jiný level - cenzura na Facebooku


Je to tady znovu. To, že jsem zveřejnil obrázek, jak mě FB cenzuruje, vyvolalo další represi ze strany téhle ksichtoknihy.

Abych mohl screen toho, jak mě FB cenzuruje vůbec zveřejnit, musel jsem obličej toho pána trochu pozměnit:




   Pomalu se přesunuji na svobodná média. Oprášil jsem vlastní informační web www.pruvodce.info, který postupně plníme informacemi z FB a to i zpětně. To bude práce na několik měsíců. Příspěvky zároveň na FB sdílíme na stránce INFORMACE, aby se i uživatelé FB o nových příspěvcích na webu dozvěděli. Na vlastním profilu na FB už vlastně většinou jen sdílím informace z webu PRUVODCE.INFO (a z FB stránky INFORMACE), kam vás srdečně zvu. Jako alternativu k FB začínám více používat open source svobodnou sociální síť Minds.com. Uvažuji také o ruské síti V kontaktě (rusky „В Контакте“), která se aktuálně paradoxně jeví jako mnohem svobodnější než masivně cenzurovaný Facebook.

Takže:
🔸 Cenzoři na FB mě naštvali - ale: Čím víc mě budou cenzurovat, tím víc se budu snažit, aby se to dozvědělo co nejvíc lidí.
V tomto konkrétním případě:
🔸 Myslím, že ten člověk, kterého už také nesmím na FB jmenovat, má právo vyjádřit svůj názor.
🔸 Myslím, že kdokoli chce, má právo si jeho názor poslechnout.
🔸 Myslím, že každý má právo dělat si vlastní názory na základě informací, které si sám zvolí.
🔸 Bez ohledu na to, jestli se s jeho názory ztotožňuji nebo ne, budu je zde šířit už jen proto, že to cenzurují a brání tak lidem ve svobodném výběru informací. Komunisti byli obyčejní břídilové oproti systému, který nyní v praxi funguje.

Naštvali mě tak, že jsem věnoval čas tomu, abych smazané téměř desetiminutové video přepsal do textu.

   To, co se na Facebooku nesmí zveřejňovat (schválně se na to mrkněte) teď najdete na webu PRUVODCE.INFO a abych to tam smazal, to by musela zasáhnout policie a justice a to se nestane. Pokud by se to stalo, tak nezměním jen sociální síť, ale i zemi kde budu žít.
Jiří Hrbáček

Příspěvek, který cenzoři z FB nesnesou je zde ...



Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Štítky pro "Komunisti byli obyčejní břídilové, tohle je jiný level - cenzura na Facebooku": ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.