. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

20. dubna 2020

Kmetiněvský vrah je po šesti letech na svobodě



Devětadvacetiletý muž, který před šestnácti lety u středočeské Kmetiněvsi brutálně zavraždil a znásilnil svou stejně starou spolužačku, je po šesti letech na svobodě. Mladík si odpykal dva tříleté tresty za krádež a loupežné přepadení. Za vraždu do vězení vzhledem ke svému věku v době vraždy nešel.

   18.4.2020 byl po 6 letech ve vězení propuštěn 29letý muž, který 1.ledna 2004 v Kmětiněvsi na Kladensku jako 12letý přepadl s nožem v ruce svou 13letou spolužačku, odtáhl ji k potoku, ubodal a pak pohlavně zneužil. Pátrání po vrahovi trvalo devět měsíců, odhalily ho až rozsáhlé testy DNA. Genetický vzorek tehdy odevzdalo policii přes 600 místních mužů. Identitu dětského vraha s iniciály R. P. chrání české zákony doživotně. Jeho jméno či podobu nelze zveřejnit, i když už je dospělý. To, že spáchal vraždu, nemá uvedeno ani v trestním rejstříku.
Za mřížemi si postupně odpykal dva tříleté tresty - jeden dostal v roce 2014 za loupež a druhý v roce 2017, kdy za krádež a další trestnou činnost porušil podmínku. Znalci zjistili, že R. P. trpí nebezpečnou úchylkou, útočným sadismem s nekrofilními sklony. Takového člověka vzrušuje, když oběť trpí a když je znehybněná, nejlépe usmrcená.

   Po činu skončil ve výchovném zařízení v pražském Klíčově, kde zůstal do svých devatenácti let. Léčili ho na sexuologickém oddělení v Bohnicích. Účastnil se tam skupinových terapií a podstupoval takzvanou chemickou kastraci - dostával látky, které tlumily jeho potenci a sexuální choutky.
Výchovný ústav opustil v roce 2010 jako svobodný člověk s čistým trestním rejstříkem. Jeho docházky do Bohnic totiž byly pouze na dobrovolné bázi. Měl stále více problémů se zákonem – bitky, krádeže, výtržnosti, ohrožení pod vlivem návykové látky, když ujížděl opilý a údajně i zfetovaný od nehody.
V červenci 2013 okradl dědu své přítelkyně, který byl u vnučky na návštěvě. Poté, co senior usnul, mu R. P. vzal klíče, jel k němu domů do Peček na Kolínsku a odcizil mu nejméně 60 tisíc korun. U soudu za to dostal tři roky vězení s podmíněným odkladem na pět let.
Na konci ledna 2014 s kamarádem oloupil muže, který vyhrál větší množství peněz v herně v pražských Letňanech. Policie ho dopadla v dubnu, R. P. skončil ve vazbě a pak i ve výkonu trestu. Podle své bývalé přítelkyně si přál mít na hrudníku vytetovaný nápis: Do you remember me? – 1. 1. 2004 (Vzpomínáš na mě? a datum vraždy).
Pozměnil si jméno a příjmení, iniciály R. P. má stále stejné. Z Kmetiněvsi mu vzkázali, ať se do obce nevrací, nebo bude zle.

Převzato z facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.

Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Štítky pro "Kmetiněvský vrah je po šesti letech na svobodě": ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.