. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

21. dubna 2020

12) Držte se 2 metry od tygrů (viz bod 11)



Důležité!

1. NESMÍTE ze žádného důvodu opustit dům, ale pokud máte důvod, opustit dům můžete.

2. Roušky vás proti viru neochrání, ale stejně byste je měli nosit, protože mohou zachránit život, ale nemusí fungovat, ale jsou povinné, až na výjimky.

3. Obchody jsou zavřené, kromě obchodů, které jsou otevřené.

4. Nesmíte chodit do práce, ale můžete si sehnat jinou práci a chodit do té.

5. Neměli byste chodit ke svému lékaři nebo do nemocnice, s výjimkou, když tam jít musíte, ovšem pokud vám není tak zle, že tam jít nemůžete.

6. Ten virus zabíjí lidi, ale nebojte se. Zabije jen zranitelné lidi, anebo ty, co zranitelní nejsou. Je možné jej potlačit a kontrolovat. Někdy. Ale někdy způsobí globální katastrofu.

7. Rukavice nepomohou, ale mohly by, takže je někdy noste anebo nemusíte.

8. ZŮSTAŇTE DOMA, ale je důležité chodit ven.

9. Zboží v obchodech je dostatek, ale hodně věcí je nedostatkových. Toaleťáku víc nespotřebujete, ale raději byste si nějaký měli koupit, kdybyste jej náhodou potřebovali.

10. Virus děti nenapadá, s výjimkou těch dětí, které napadl.

11. Virus nenapadá zvířata, ale pořád je tu ta kočka z Belgie, která měla pozitivní testy v únoru, kdy se ještě netestovalo, plus sem tam těch pár tygrů…

12. Držte se 2 metry od tygrů (viz bod 11).

13. Když chytnete virus, budete mít hodně symptomů, ale můžete mít symptomy, i když to ten virus nebude. Můžete chytit virus i bez symptomů nebo být nakažlivý, aniž byste měl symptomy nebo nebýt nakažlivý i přesto, že symptomy máte…

14. Pro zlepšení imunity byste měli cvičit a jíst zdravě, ale jezte cokoliv, co máte po ruce, protože je lepší nechodit nakupovat.

15. Je důležité dýchat čerstvý vzduch, ale nechoďte do parků, ale choďte na procházky. Ovšem nesedejte si, pokud tedy nejste staří, ale ne na moc dlouho (jen když jste těhotní nebo když nejste těhotní ani staří, ale prostě si potřebujete sednout). Pokud si ale sednete, nesmíte svačit.

16. Nenavštěvujte staré lidi, ale je potřeba, abyste se o staré lidi postarali a nosili jim jídlo a léky.

17. Pokud jste nemocní, můžete jít ven, když je vám lépe, ale nikdo z vaší domácnosti nesmí jít ven, když je vám lépe, pokud tedy nepotřebují jít ven.

18. Můžete si nechat dodat jídlo z restaurace do domu. Tyhle dodávky jsou bezpečné. Ale potraviny, které si přinesete sami, je nutné nechat venku dekontaminovat po dobu 3 hodin, včetně mražené pizzy.

19. Nesmíte jít na návštěvu za vaší starší matkou nebo za babičkou. Ale ony si smí vzít taxíka, kterého bude řídit starší řidič.

20. Pokud venku dodržujete bezpečnou vzdálenost od ostatních, jste v bezpečí, ale i na bezpečnou vzdálenost nesmíte jít ven ani se svými kamarády ani s cizími lidmi.

21. Virus zůstává aktivní na různých površích dvě hodiny … nebo čtyři hodiny … šest hodin … vlastně dny, ne hodiny. Ale potřebuje k tomu vlhké prostředí. Nebo chladné prostředí, které je teplé a suché… ve vzduchu za předpokladu, že vzduch není z plastu.

22. Školy jsou zavřené, takže je potřeba učit děti doma, pokud je tedy nepotřebujete poslat do školy, protože doma nejste. Pokud doma jste, můžete doma učit pomocí různých portálů a virtuálních učeben, pokud tedy nemáte pomalý Internet nebo více jak jedno dítě a pouze jeden počítač a nepracujete z domu. Pečení koláčů se nyní považuje za výuku matematiky, chemie nebo výtvarky. Pokud učíte doma, můžete do výuky zapojit i domácí práce. Pokud učíte doma, můžete začít pít od 10 od rána.

23. Pokud neučíte své děti doma, můžete také začít pít od 10 od rána.

24. Počet obětí koronaviru bude oznamován denně, ale kolik lidí bylo nakaženo nevíme, jelikož testují pouze ty, kteří jsou na umření, aby zjistili, jestli to je ten důvod, proč zemřou. Lidé, kteří zemřou na koronavirus a nepočítají se, nebudou započítáni.

25. Měli byste zůstat v karanténě dokud virus nepřestane infikovat lidi, ale infikovat lidi přestane, až budou všichni infikováni, takže je důležité, abychom byli infikováni, ale ne všichni.

26. Můžete se připojit ke svým sousedům a uspořádat street party a pustit venku nahlas diskotéku a vaši sousedé nezavolají policii. Lidé ve vedlejší ulici smí kvůli vaší hlasité hudbě policii zavolat.

27. Kvůli koronaviru žádný podnik nezkrachuje, kromě těch podniků, které kvůli koronaviru zkrachují.

Překlad (c) Tomáš Vavrda z originálu z Facebooku od Richard Grannon Coaching and Psychology

Převzato od: Tomáš Vavrda.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.

Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Štítky pro "12) Držte se 2 metry od tygrů (viz bod 11)": , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.