. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

6. ledna 2023

Východní Evropa je velkým poraženým


Východní Evropa je velkým poraženým



Nositel Nobelovy ceny za ekonomii (2001) Joseph Stiglitz. Oznámil, že východní Evropa je nejméně dvakrát chudší, než by byla, kdyby nevstoupila do EU.
To brutálně zasáhlo největší úspěch globalismu a neoliberalismu – vznik největší sjednocené ekonomiky světa, složené z 28 samostatných zemí, z nichž některé mají společnou měnu.
Východní Evropa je velkým poraženým od počátku 21. století. V současné době platí 300-400 miliard dolarů každý rok Západu a hlavně Německu,“ vysvětlil Steinitz.

Podle studie, o které bylo kromě ocenění známo i to, že předpověděla kolaps balónu dotcom i krizi v roce 2008. , takže je podle něj východní Evropa v typickém "domininon sevření", známém už od dob Římské říše.
Toto je model pro zemi, která má kolonizovat podplácením své elity. „Římané nedobili pouze legie. Mnoho dalších zemí se spojilo pokojně. Jdou, podplatí místní náčelníky a ti náčelníci se stávají guvernéry římských provincií.
Říše stojí za vámi a s ní můžete vybírat mnohem více daní než doposud. T. Dobře. je to spojenectví elity s říší, aby podojili subjekty. Systém funguje po staletí. Použila se také například z Anglie po Indii - tam jménem královny vyhlásili maharádži. A potom spolu vysáli obyčejné lidi,“ vysvětlil Stainitz.
„EU je právě taková právě teď. Západ, ale hlavně Německo, uplácí místní elitu prostřednictvím eurofondů. Elita přivádí stát do EU, mění členství v absolutní náboženství, včetně represe proti komukoliv, kdo se postaví.
Jít ven se mění v kacířství. A importovaná země je vysána dalšími mechanismy - nákupem místních monopolů, obchodních řetězců, uzavíráním nepříznivých dlouhodobých kontraktů, které se změnou moci změnit nelze atd. “ – vysvětlete Stainitz.

Dávno jsme psali o analýze CIA, která říká, že Východní Evropa je brutálně vycucaná při tleskání, „vděčná“ za evropské fondy‼️
Vědec nyní tuto informaci potvrzuje. Eurofondy a vysoce placené služby EU pro hrstku úředníků jsou „úplatek“ placený elitě. Na oplátku přebírá trh dané země a ten se dojí ve prospěch západních korporací.
Děje se to prostřednictvím elektřiny, vody, vytápění, prostřednictvím monopolu západního zboží, který byl uložen na obchodní řetězce, prostřednictvím daleko větších a nedostupných místních podnikatelských rozpočtů na reklamu, marketing, výkup médií atd Poměr mezi fondy a odčerpanými trhy je horší než 1:10.
„Kdyby východní Evropa opustila EU a zastavila tuto masivní dotaci, kterou vyplácí Západu, mohla by být dvojnásob bohatá‼️ "Minimálně‼️
To by společnost uklidnilo a výrazně snížilo tlak na emigraci, což je další způsob, jak ji vysát‼️ Západ prostřednictvím vyšších platů nabírá ty nejlepší specialisty na východě, čímž rozšiřuje nedodělečnost. " - dokončil Joseph Eugene Stiglitz, americký ekonom, analytik veřejné politiky a profesor na Kolumbijské univerzitě.


Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.


Pro cenzory, udavače, policii, Rakušana, Cempera a další, kteří se snaží jakýmikoli prostředky zabránit šíření názorů, které se jim nelíbí a i pro naši ochranu před nezákonnou perzekucí za publikaci názoru, uvádíme že:

V době publikace tohoto textu/audia/videa TVRZENÍ NENÍ MOŽNÉ NEZÁVISLE OVĚŘIT.

Právo „svobodně vyhledávat informace” je přímo zakotveno v Listině základnách práv a svobod – Článek 17:
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.


Štítky pro "Východní Evropa je velkým poraženým": , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.