. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

2. ledna 2023

Petr Fiala – projev na Nový rok 2023 (komentář)




(1) Žádám veřejnou omluvu od Václava Klause, Miroslava Macka, Karla Dyby, Josefa Zielence, Jana Stráského a dalších zakladatelů ODS, protože tím dovedli do křesla premiéra Petra Fialu, předsedu ODS, a tedy i zcela nejhorší a nejprolhanější vládu v dějinách našich zemí.

(2) Fiala ve svém novoročním projevu nezmínil nic z toho, co trápí občany, mj. ani to, že máme jedny z nejvyšších cen elektrické energie v Evropě i ve světě a to přesto, že ČR je "Saúdskou Arábií" na výrobu elektřiny. Na Slovensku mají od dnešního dne levnější elektřinu ne o 20 % nebo 40 %, ne o 100 % nebo 200 %, ale 4×.

(3) Premiér Fiala i celá Pětikoalice degraduje vysokoškolský stav, kdy ignoruje souvislosti a dějinná fakta (viz profesor Stephen F. Cohen z USA nebo profesor John Mearsheimer také z USA a zástupy dalších) a lživě tvrdí – v souladu se zájmem anglosaské zbrojařské lobby a geopolitiky – že jedinou příčinou tragické války na Ukrajině (statisíce mrtvých Ukrajinců i Rusů) je Ruská federace a politika prezidenta Putina – toto je lež.

(4) Zcela chybí zmínka o nedostupném bydlení pro mladé rodiny, když se u nás navíc ubytovalo na 500 tisíc Ukrajinců. Tyto Ukrajince zde navíc vítá západní kapitál, který z nich čerpá ve svých firmách na území ČR hyperlevnou pracovní sílu. To je skutečný důvod naší "vstřícnosti".

(5) Premiér Fiala požaduje i v této těžké situaci další navýšení výdajů na zbrojení a armádu, přitom nás žádný soused neohrožuje a naše zbraně poslouží jen a pouze k další eskalaci válečného konfliktu a k dalšímu zabíjení.
OPAKUJI: Není pravda, že naše zbraně vedou k míru nebo slouží k naší obraně. Vedou jen a pouze k dalšímu zabíjení.

(6) Premiér Fiala mluvil o válečné dani (energetické firmy). Je tedy zřejmé, že ČR, stejně jako USA, je ve válečném stavu s Ruskem.
Naše zbraně jsou součástí vojenské horké fáze soupeření světových velmocí, kdy po fázi studené války od května 1945 (zmiňme britský plán "Nemyslitelné" / Unthinkable, kdy bylo dokonce v plánu neodzbrojit nacisty !!! a ihned i s nimi zaútočit na Rusko - naštěstí nebyl realizován) došlo v 90. letech k obelhání Gorbačova* a místo ukončení studené války došlo k postupu zemí NATO směrem na východ.

Západ nikdy neměl v úmyslu ukončit studenou válku a boj proti Rusku. Západ nyní vede válku Ukrajinou.
To, co nedokončil Němec Hitler (tajně podporovaný částí kapitálu Západu), je nyní realizováno Ukrajinou, která byla Západem (zejména USA) opakovaně podporována a doslova štvána proti Rusku. Na to jsou doklady, na vše jsou videa.
* Plukovník KGB Gordijevský byl již na začátku 70. let naverbován britskou MI5 a právě on až několikrát denně podával zprávy M. Gorbačovovi.

Rusko, obklopené základnami NATO, bylo zahnáno do kouta a po dlouhých 8 letech občanské války na východě Ukrajiny se rozhodlo zasáhnout na ochranu svých obyvatel. Do února 2014 jich umřelo na východě 14 tisíc.
USA a NATO jsou největší bezpečnostní hrozbou nejen pro Rusko, ale pro mnoho dalších zemí, mnohé na agrese USA a Západu již doplatily a po rozbití stabilní vlády jsou jejich země dodnes v rozvalinách (viz Irák, Libye, Sýrie, Afghánistán).
___

Premiér Fiala jako dokonalý píár produkt reprezentuje tu nejpokleslejší možnou politiku založenou na absolutní ztrátě sebereflexe a dokonalém "poker face", kdy bez mrknutí oka ignoruje a zatají vše podstatné a naopak cynicky protřele vyzve k navyšování výdajů na zbrojení, aniž by zmínil problémy našich rodin.

Bohužel nejde jen o ODS, ale o všechny voliče Pětikoalice, kteří (jak se zdá) projev premiéra Fialy schvalují.
Česká republika je tak na Nový rok 2023 v tragické situaci, kdy její elity a média hájí zločiny a unisono dokola a znovu utvrzují lži a vydávají je za fakta a pravdu.
Běžný slušný člověk (!) nemůže prohlédnout tuto informační mlhu a faleš, protože hloubka falše a zla přesahuje míru, které lze běžně uvěřit.

Michal Rusek


Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.





Štítky pro "Petr Fiala – projev na Nový rok 2023 (komentář)": , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.