. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

6. ledna 2023

Utahovat šrouby


Utahovat šrouby



Jednotlivé dílky skládačky dávají po spojení vyniknout krásnému obrazu naší budoucí společnosti. Nic se neděje náhodně, ani politický postup proti vlastním lidem. Vše je předem kalkulováno a pilováno k dokonalosti, za užití věd k nenápadnému prosazení a to tak, aby byl odpor v 1. fázi, kdy se ještě lze úspěšně bránit, úspěšný. V pozdějších fázích, kdy lidé prozřou a budou se chtít bránit už bude pozdě.
------------


Miriam Čípová
KDO JEŠTĚ NEPROZŘEL… možná aspoň zapřemýšlí…
Je to tak jasné a do oči bijící od Covidu …
Utahovat šrouby… ukrajovat kolečko po kolečku až pak zjistíte, že žádný salám už nemáte… CO PAK? PAK BUDE POZDĚ?


Credit: Ota Beran
"Začnu zákazem venkovního chovu drůbeže u nás.
Ti, co se diví, že "virus" z trusu divokého ptactva ohrožuje jen české slepice, ale německé ne, nechť si počkají. Nejde o nic jiného, než o skutečný zákaz VEŠKERÉHO domácího chovu obecně, a to v celé Evropě. Tedy nejen drůbeže.
Nařídit to ovšem všude a najednou by vyvolalo bouře. Tak se na to jde po krocích, vždy se "zdůvodněním", nikdy ne ve všech zemích naráz, a hlavně mimo mediální zájem hlavního proudu.
Ti všímavější už jistě zaznamenali, že kromě sčítání drůbeže se najednou budou sčítat i domácí prasata.
V té samé době probíhá naprosto totéž v Británii. Ať je to vzdálené!
V Holandsku naproti tomu zase zestátňují farmy farmářů, kteří chovají hospodářská zvířata. Aby byla změna, tak pod záminkou ekologie. Jsou tam kvůli tomu protesty, ale marné. Je to násilný proces a bude realizován.
Postupně, pod různými záminkami, dojde k zákazům veškerých zemědělských zvířat v domácích a farmářských chovech v celé Evropě. Včetně králíků, koz, všeho. Soběstačnost vede totiž ke svobodě.
Maso se má stát nedostupným produktem, dovolené jen majetným.
Pro plebs je připravena strava z hmyzu a červů, se kterou se v Česku už začalo.

Aby bylo jisté, že téměř nikdo nebude mít dost peněz na pořádné jídlo, od února poletí nahoru cena nafty. To proto, že jsme si sami zakázali ruskou ropu.
Na naftu ovšem jezdí všechny ty kamiony, které sem přepravují jídlo a vlastně všechno. Levnou a ekologickou přepravu železnicí, kterou jsme jako jedni z mála v Evropě mohli využít (protože jako jedni z mála jsme měli perfektní železniční síť úplně všude) naši politici úmyslně zamítli a místo toho se tu donekonečna staví a opravují silnice za miliardy.
Doprava a nedostupnost nafty (a také benzínu a všeho z ropy!) spolehlivě zdraží veškeré zboží a jídlo, a "potraviny" z hmyzu se stanou jedinými finančně dostupnými.
Na to navazuje novinka, kterou prosadilo Fialovo předsednictví v EU. Přichází nová daň z CO2. Už je schválená a bude se týkat vytápění nemovitostí, a to i soukromých domků, bytů, kanceláří i továren.
Daně budou vyměřené podle energetických štítků budov a na topení si lidé budou muset kupovat emisní povolenky.
Karbonová daň ještě víc zvýší ceny paliv i do aut.
Zároveň byla zahájena kampaň za zákaz topení dřevem - prý je nejvíce neekologické. Myslí to opravdu vážně a, podobně jako u masa, jde se na to po jednotlivých státech. Holandsko bylo vybráno za průkopníka - již v roce 2020 rozhodlo, že dřevo nebude považovat za udržitelný zdroj energie.

Jak vidíte, spojíte-li si všechny tyto novinky, už neutajované plány, zveřejňované Klausem Schwabem, se rychle realizují.
Zbývá ještě zákaz pěstování domácí zeleniny, ale to se zdá již bezpředmětné. Počítá se s tím, že si nikdo, kromě nejbohatšího jednoho procenta, neudrží vlastní nemovitosti a pozemky.
V první vlně mají uvedená opatření donutit firmy k přechodu na elektriku a lidi k nákupům elektroaut. U toho potom přesunout práci co nejvíce domů (home office) kvůli vytápění.
Dělníci, kteří nebudou mít ani na elektroauta, se mají do práce dopravovat hromadně, a také cvrčky, vydávané za jídlo, mají nakupovat s elektrodovážkou. Konec velkým nákupům autem v hypermarketech.
Nutno dodat, že už první vlna donutí hodně firem k přesunu výroby do Číny a podobných zemí. Protože nejsou-li padlí na hlavu, spočítají si, že elektrika tu bude dostupná jen pokud pojedou atomové elektrárny. A ty pojednou jen do té doby, dokud budeme mít ruské palivo do nich. Tedy - za dva roky konec!
Ty firmy, které stát za naše daně zadotuje, ty tu zůstanou a za zadarmo získané peníze nakoupí robotiku, propustí lidi a odejdou hezky poté, až dojde elektřina. Plně robotizované.
No a ti, co naletěli na nákup elektroaut, si je potom mohou doma vystavit.

Druhá vlna vychytá to, co ještě nevychytala ta první. To znamená zákaz osobních vozidel obecně (jen na povolenky), školy se mají přesunout plně domů k učení na dálku, a nikdo nemá nic vlastnit.
Základní příjem (žebračenky) mají poté "zachránit" obrovskou nezaměstnanost, která už je za dveřmi. Ono se totiž bez dopravy nedají do fabrik vozit suroviny a z fabrik výrobky.
Na žebračenky už jsme připraveni, protože právě teď přichází drsný nátlak na přijetí eura. To proto, že měnou hodlá vláda sebrat lidem veškeré úspory. Umělá inflace a utrácení peněz za cizí zájmy jsou tu právě kvůli tomu. Až budeme mít euro, promění se hotovost bruselským nařízením ve virtuální peníze a žebračenky v podobě základního příjmu mohou začít. Žádná hotovost, plná kontrola, žádná mobilita a příjem jen poslušným.

Tak jak se vám to líbí?
Upozorňuju, že to nejsou nějaké konspirační teorie. Ale něco, co se už uskutečňuje. A aby toho nebylo málo, podle slov naší ministryně obrany sem letos přijedou ukrajinští vojáci nikoliv proto, aby se u nás cvičili, ale naopak. Aby oni cvičili naše vojáky a připravovali je k válčení s Ruskem.
Bůh s námi!"



Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.


Pro cenzory, udavače, policii, Rakušana, Cempera a další, kteří se snaží jakýmikoli prostředky zabránit šíření názorů, které se jim nelíbí a i pro naši ochranu před nezákonnou perzekucí za publikaci názoru, uvádíme že:

V době publikace tohoto textu/audia/videa TVRZENÍ NENÍ MOŽNÉ NEZÁVISLE OVĚŘIT.

Právo „svobodně vyhledávat informace” je přímo zakotveno v Listině základnách práv a svobod – Článek 17:
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.


Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.