. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

6. ledna 2023

Expert Ludwig prozradil fialový plán na úspěšné volby



Expert Ludwig prozradil fialový plán na úspěšné volby



(1) Za pomoci Primy CNN (absolutně nekontrolovatelný výsledek hlasování diváků) a dalších médií VZBUDIT U ALTERNATIVY POCIT, že Bašta na to má.
(2) Maximálně aktivovat mladou generaci. Ta může volit generála Pavla nebo Danuši Nerudovou nebo klidně právě (a zejména!) Baštu, ale hlavně ne Babiše.
(3) Těsně před volbami vyjde výsledek soudu, kde bude Babiš odsouzený a tím přijde o rozhodujících 5 %.
::::::::::::::::::::::::::

Volby v PRVNÍM KOLE (a vsadím se o pivo) pak dopadnou takto:
Petr Pavel 27–35 %.
Danuše Nerudová 18–30 %
Andrej Babiš 22–34 %
Jaroslav Bašta 5–17 %.
Osobně tipuji: Pavel 31 % (+– 4 %), Nerudová 24 % (+– 6 %), Babiš 28 (+– 6 %), Bašta 11 % (+– 6 %).
:::::::::::::::::::::::::::

Pětikoalice má ABOSLUTNÍ JISTOTU, že Pavel nebo Nerudová projdou do druhého kola. PRAVDĚPODOBNOST, že by to vyšlo třeba TAKTO pozitivně pro alternativu je BLÍZKÁ NULE:
Petr Pavel 18–23 %.
Danuše Nerudová 16–20 %
Andrej Babiš 20–32 %
Jaroslav Bašta 18–21 %.
A tedy, že by se to reálně v prvním poskládalo takto:
Babiš 23 % + Bašta 21 % a pak už
Pavel 20 %, Nerudová 20 %.
Těch 10–20 % voličů Fialovy Pětikoalice ZDE PROSTĚ CHYBÍ, 𝘁𝗮𝗸𝘇̌𝗲 𝘁𝗼𝘁𝗼 𝗷𝗲 𝗡𝗘𝗦𝗠𝗬𝗦𝗟.
::::::::::::::::::::::::::::::::::
Spojení fialoví marketéři ví, že p o k u d bude v druhém kolem Babiš vs Pablo Nerudová, tak s velmi vysokou pravděpodobností celá opozice se skřípěním zubů bude volit Velkého Bociana, protože – ano, na to fakt pozor! – Babiš opravdu, ale opravdu není tak oblíbený na Západě a v Aspenu jako generál Pavel nebo píár nasazená ŽENA a tedy produkt Nerudová.

...𝘃𝗶́, 𝘇̌𝗲 𝗽 𝗼 𝗸 𝘂 𝗱 𝗯𝘂𝗱𝗲 𝘃 𝗱𝗿𝘂𝗵𝗲́𝗺 𝗸𝗼𝗹𝗲𝗺 𝗕𝗮𝗯𝗶𝘀̌ 𝘃𝘀 𝗣𝗮𝗯𝗹𝗼 𝗡𝗲𝗿𝘂𝗱𝗼𝘃𝗮́, 𝘁𝗮𝗸 𝘀 𝘃𝗲𝗹𝗺𝗶 𝘃𝘆𝘀𝗼𝗸𝗼𝘂 𝗽𝗿𝗮𝘃𝗱𝗲̌𝗽𝗼𝗱𝗼𝗯𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶́ 𝗰𝗲𝗹𝗮́ 𝗼𝗽𝗼𝘇𝗶𝗰𝗲 𝘀𝗲 𝘀𝗸𝗿̌𝗶́𝗽𝗲̌𝗻𝗶́𝗺 𝘇𝘂𝗯𝘂̊ 𝗯𝘂𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝗶𝘁 𝗩𝗲𝗹𝗸𝗲́𝗵𝗼 𝗕𝗼𝗰𝗶𝗮𝗻𝗮...
:::::::::::::::::::::::::::::::::

ZÁVĚR: Petr Ludwig udělal vysoce přesnou analýzu. Nemá chybu. Z jejich strany je to výborně promyšlené. Petr Ludwig rozhodně není hlupák a nebo Pan Nikdo:
Petr Ludwig © 1 hod:
• Trochu jsem počítal a tyhle volby může nakonec klidně rozhodovat cca 50.000-100.000 hlasů. Bude to tedy velmi, ale velmi těsné. Pravděpodobně těsnější než finále Zeman-Drahoš. Klíčové bude:
• Volební účast mladých – a to hlavně v prvním kole. Pokud bude dostatečně velká, AB nepostoupí do druhého. Jděte prosím za každou cenu volit. Ta max. hodina času za těch 5 let, kdy nebudete muset poslouchat AB jako prezidenta, za to stojí.
• To, jak na sebe budou vzájemně útočit v posledních dnech příznivci Petra Pavla a Danuše Nerudové. Každý útok nahrává AB. Dejte si ohledně vzájemných útoků boříka mlčení. Oba kandidáti jsou v porovnáním s AB o několik řádů lepší.
• Výsledek Jaroslava Bašty. Nárůst o 1–2 % může odsát hlasy AB a tím ho připravit o druhé kolo. Opět půjde o velmi těsný výsledek, každý hlas pro Jaroslava Baštu na úkor AB se tedy počítá. (Čím už doufám, že úplně všichni pochopili včerejší krasojízdu).
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VÝZVA PRO VOLIČE BAŠTY:
Jak jste si jistě všimli, opakovaně jsem se pokoušel (já!) zcela upřímně u v ě ř i t (𝘇𝗰𝗲𝗹𝗮 𝘂𝗽𝗿̌𝗶́𝗺𝗻𝗲̌ 𝘂 𝘃 𝗲̌ 𝗿̌ 𝗶 𝘁), že Babiš je špatná volba a Bašta je dobrá volba. Vím, že pokud je to pro vás srdcovka, tak volit buď nepůjdete (je to všechno na 𝝅, celá politika je podvod atd.), nebo budete volit Baštu srdcem.
Mně už není 20, takže už nevěřím, že u Bašty to jsou více než slova a že je to náš hrdina, nás vlastenců (viz jeho hlasování pro NATO u Švédska a Finska, co bránilo aspoň se zdržet?, nic). Takže sorry... Fakt ne. A pak tu jsou další kauzy. Jejich malý přehled ZDE* (na konci textu).

Takže berte v potaz to podstatné:
• Pětikoalice umí výborně počítat a má svoje průzkumy, o kterých ani nevíte. Ne všechny průzkumy jsou veřejné. Samozřejmě, že mají svoje průzkumy.
• Celkově je voličů Pětikoalice kolem 55–65 %, tedy mají docela silnou převahu. Naposledy to bylo za Zemana těsně, asi o 1-2 %. Od té doby stará generace vymřela a mladá je vychovaná propagandou ČT a Deníku N a Respektu a Bakalových HN. Takže teď oni mají kolem 55–65 %. Pár procent jim odčerpá Hilšer, nebo Fischer nebo Zima (celkem cca 6–12 %), nám zase až 3-6 % falešný Aspen odborář a jen osobní prospěchář Středula.
• Cílem médií a Fialovy Pětikoalice nyní bude ukazovat Baštu pozitivně, protože jeho hlasy uberou primárně Babišovi. proto to bude vapdat s Baštou nadějně. Včera s tím začala Prima CNN. Zde měl asi 46 % hlasů od diváků (bez Pablo Nerudové a Babiše), tedy s přehledem nejvíc z "B" týmu.
• Dále se bude šířit nesmysl, že za očkování může Babiš. Není větší lež. Babiš měl před volbami a kdyby měl anděla, který by mu řekl správné řešení, tak by to Babiš udělal. Fakt o tom cosi vím, byl jsem u toho. Snažil se a radil, tisíce hodin času, grafy atd. Zpětně si sypu popel na hlavu, i já jsem byl naivní a často podlehl sugesci. A to jistě i Babiš. Babiš chtěl vyhrát volby. Babiš má dost peněz. Babiš není uplatitelný nějakým milionem za vakcíny. To je pitomost.
• Pro mě osobně je na Baišovi nejhorší podpora NATO. Naopak vím, že Babiš a lidé v ANO (Havlíček, Schillerová atd.) rozumí dnes nejlépe ekonomice. A protože ekonomika jde do kopru, tak toto u mě převážilo. Bude hůř a bude mnohem hůř.
• Znovu si přečtěte jejich "bednu" a mozek Ludwiga. Tak oni uvažují, podle toho oni jedou.
PS: Pokud budete i tak volit Baštu, nic se neděje. Ale až vyhraje Pavel a nebude tam 5 let, ale 10 let, vzpomeňte si. A až bude vojenská základna USA v Mošnově...
______________________

* BAŠTA:
• Jeden z prvních, kdo schvaloval a schválil bombardování Srbska mírovými jednotkami NATO. Ale jinak teď mluví moc hezky, stejně jako např. Petr Fiala v r. 2015–16. Tenkrát by Fialu člověk koupil, jak mluvil vlastenecky.
• Bašta jako předseda tzv. Nezávislé lustrační komise, sestavené při ministerstvu vnitra podivným způsobem z podivných lidí, ve které působil od prosince 1992 do konce roku 1993, očistil řadu osob, důvodně podezřelých ze spolupráce s StB. Mezi dnes nejznámější z této sorty patří jeho kolegyně z ČSSD Petra Buzková (Narozena 07. 12. 1965, číslo svazku 45958, krycí jméno Pavla).
• Před několika lety se objevila na veřejnosti informace, že Jaroslav Bašta se nachází v registru svazků StB mj. v kategorii kandidát tajné spolupráce pod krycím jménem "Student". Prochází i dalšími svazky. Komunistická Státní bezpečnost ho podle těchto doměnek měla získat ke spolupráci už začátkem 70. let, kdy byl vězněn za protiokupační činnost v krajně levicovém Hnutí revoluční mládeže. Bohužel archivy vězeňské tzv. Vnitřní ochrany, působící formálně při Sboru nápravné výchovy, která pro StB verbovala politické vězně ke spolupráci, byly na jaře 1990 zajištěny mjr. Františkem Stárkem /BIS/, blízkým spolupracovníkem Václava Havla a Jana Rumla, a dnes jsou tedy agenturní svazky nejdůležitějších politických vězňů /Havel, Dienstbier, Battěk, Němcová, Uhl, Šabata, Cibulka, Bašta, Stárek atd. atd./ nedosažitelné.
• Poprvé se Baštovo jméno výrazně zapsalo do paměti národa v souvislosti se "Zemanovým kufříkem". Jaroslav Bašta podle svých vlastních slov obdržel na nástupišti metra od neznámého člověka kufřík, v němž byly materiály o sledování politiků. Jako správný člen své strany šel místo na policii za svým stranickým šéfem, Milošem Zemanem. ČSSD chtěla materiály využít ve volbách, a tak byly kufříkové informace považovány za vhodné střelivo. Později se ukázalo, že kufříkové informace jsou podvrh.
Zdroj: https://polanecky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=103193
• Miloš Zeman byl zaměstnán po r. 1988. O skartování všech jeho svazků s krycím jménem Kamna se postaral osobně Jaroslav Bašta.
Zhruba třicet stran podvržených materiálů ze Zemanova kufříku vystavilo před třemi lety sociální demokracii velké ostudě, když šéf strany Miloš Zeman na jejich základě mluvil o nezákonném propojování ministerstva vnitra a tajné služby.
Zmíněný "důkaz" policii v roce 1997 předložil bezpečnostní expert ČSSD Jaroslav Bašta, který dnes zastává v Zemanově kabinetu funkci ministra pro tajné služby.
• V roce 2007 je Bašta opět vyslán na velvyslanecký post, tentokráte na Ukrajinu a ta, jak se zdá, se mu stane osudnou. Jaroslav Bašta měl údajně dohlížet na operaci nelegálních operací s vydáváním českých víz. Naše republika je pro Ukrajince prakticky totéž, co pro nás za minulého režimu znamenalo Západní Německo.
Počet žadatelů o víza do České republiky je velký, a tak se uskutečnil podvod, kdy se žadatelé museli telefonicky registrovat a tato "služba" byla zpoplatněna částkou 20 USD. Tento podvod se týkal více než třiceti tisíc žádostí.
Firmu call centra vedl blízký Baštův přítel. Podle ukrajinského listu "Cегодня" si měl český velvyslanec přijít na více než půl milionu USD." ...𝘀𝗶 𝗺𝗲̌𝗹 𝗰̌𝗲𝘀𝗸𝘆́ 𝘃𝗲𝗹𝘃𝘆𝘀𝗹𝗮𝗻𝗲𝗰 𝗽𝗿̌𝗶𝗷𝗶́𝘁 𝗻𝗮 𝘃𝗶́𝗰𝗲 𝗻𝗲𝘇̌ 𝗽𝘂̊𝗹 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗻𝘂 𝗨𝗦𝗗."
Zdroj: https://polanecky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=103193
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

PLÁN FIALOVÉ PĚTIKOALICE je tedy nyní prostý a jasný. Nyní bude budit u alternativy pocit, že Bašta na to má a Bašta tak ubere potřebné hlasy Babišovi.
Babiš není výhra, Babiš bude pro EU, NATO a Pentagon a podle jeho poradců je Pompeo "prima chlapík" (což mám z první ruky, na vlastní uši). Toto je u mě Babišův problém. Ne covid.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pokud si i dál myslíte, že Bašta vyhraje, NAPIŠTE SI SAMI PRO SEBE VÝSLEDEK PRVNÍHO KOLA. Fakt si dejte tu práci. A pak se ptejte, zda je voličů Fialy a CELÉ PĚTIKOALICE jen 35-40 %, protože jinak vám šance pro Baštu nevyjde ani náhodou. Voličů Pětikoalice opravdu není jen 35–40 %. Je zde 20-30 % skalních voličů pravice (ODS-TOP-STAN-Lidovci-Piráti) a kromě toho 20-30 % nahodilých voličů, které "udělala" propaganda ČT a dalších médií. Tak to je. Howgh.

Michal Rusek

Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.






Pro cenzory, udavače, policii, Rakušana, Cempera a další, kteří se snaží jakýmikoli prostředky zabránit šíření názorů, které se jim nelíbí a i pro naši ochranu před nezákonnou perzekucí za publikaci názoru, uvádíme že:

V době publikace tohoto textu/audia/videa TVRZENÍ NENÍ MOŽNÉ NEZÁVISLE OVĚŘIT.

Právo „svobodně vyhledávat informace” je přímo zakotveno v Listině základnách práv a svobod – Článek 17:
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.


Štítky pro "Expert Ludwig prozradil fialový plán na úspěšné volby": , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.