. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

3. ledna 2023

Okolo nás se dějí dost zvláštní věci



Okolo nás se dějí dost zvláštní věci


Je chřipkové období, ale nikdo u nás o chřipce ani o covidu nemluví ani nepíše. Něco se u nás zásadně změnilo.

Vlastně jsme se jen dostali do další fáze. Tím ale nechci říct, že strašení lidí různými nemocemi už definitivně skončilo. Osvědčilo se a bude pravděpodobně ve stejné či podobné formě znovu použito (virus, bakterie, chemické či radiační zamoření, biologická zbraň). Strach z neviditelných věcí, které mohou ohrozit zdraví nebo i život, se ukázal jako skvělý prostředek k ovládání lidí.

Žijeme v době pro hodně lidí těžko pochopitelné. Vlastně naprostá většina lidí, kteří si myslí, že tuto dobu chápou, jsou konzumenti mainstreamových médií (MSM), která lidem vysvětlení předkládají. Tato vysvětlení jsou ale pro normálního, byť i jen selským rozumem uvažujícího člověka, naprosto neakceptovatelná, nelogická a nesmyslná. MSM se daří ovládat hlavní masu lidí, které problémy nezajímají nebo jsou příliš pohodlní na to, aby si dělali vlastní závěry. Mají prostě vlastní život a dokud jim nikdo nesáhne na majetek, peníze nebo rodinu, tak rádi přijmou to nejméně nepříjemné vysvětlení. Nelogičnost a absurdita předkládaných vysvětlení jim vůbec nevadí. Prostě to neřeší.

Mnoho věcí, které se teď na světě odehrávají jsou velmi pravděpodobně předem domluvené události a situace, které se navzájem podporují. Mnoho lidí tuto skutečnost odmítá připustit, protože se jim zdá, že to jsou navzájem nesouvisející problémy a otázky a snaží se je zdůvodnit nějak jinak.

Je třeba si uvědomit, že normálním způsobem by se věci nemohly dít tak, jak se dnes skutečně dějí.

Cílem tohoto dění je změna způsobu života na naší planetě. Cílem je kompletní omezení a změna civilizace, ve které jsme doposud žili.

Kdyby k tomu nedošlo, tak bychom jako jednotlivci, státy i celá planeta upadli do obrovských problémů. Nakonec by došlo ke kolapsu průmyslu a ekologické katastrofě. Kdosi rozhodl, že už nemůžeme čekat a že je nutné tu změnu provést právě teď. Jsme svědky kompletního regulovaného zhroucení světového pořádku. Dochází k jakémusi řízenému krachu. Čeká nás dlouhodobá řízená recese, která bude trvat mnoho let.

Pak dojde k budování nového systému, který už bude fungovat na úplně jiných zásadách. To, co se děje už pár let a bude se dít i v letech příštích, slouží k tomu, aby si lidé postupně zvykli na jiný pořádek a jinou životní úroveň. Vývoj už od c0v!du (možná už od začátku m!grace) způsobuje a v příštích letech bude ještě mnohem více způsobovat u lidí velký strach týkající se ekonomiky i vlastní existence.

Je velmi pravděpodobné, že se v příštích pár letech všechno změní.

Na světě je příliš mnoho lidí. Pokud skutečně nastane tak rychlý pokles světové ekonomiky a vypadá to, že se to už děje, tak to může být problém pro ohromné množství lidí na celém světě, protože krize nejspíš vyvolá dlouhodobou masivní nezaměstnanost.

Cílem toho všeho je jakýsi reset tohoto světa a započetí znovu od začátku.

Elity a nadnárodní společnosti, které za tím stojí, považují toto všechno za morální nebo alespoň akceptovatelné. Pravděpodobně proto, že si myslí, že je to jediný možný způsob, jak lidstvo zachránit. Tedy přesněji záchránit tak velkou část lidstva, která by mohla dlohodobě přežívat vzhledem k ještě existujícím přírodním zdrojům a ke zdrojům udržitelným.

Dnes je pro jednotlivce extrémně důležité mít více zdrojů informací než jen MSM, která mají klíčovou úlohu v současné transformaci světa a je důležité začít opět o informacích přemýšlet a ne jen poslouchat a přejímat názory jiných.

Těch důležitých věcí je samozřejmě mnoho, ale protože je tento text už trochu dlouhý, tak se zaměřím na to, co považuji v současné době za klíčové a to je STRACH.

Proč je vyvoláván v lidech strach?

Strach je důležitá emoce, která vzniká jako reakce na hrozící nebezpečí. V přiměřené míře je strach velmi důležitým pomocníkem a zvyšuje šance na přežití. Jde o normální reakci na nebezpečí nebo ohrožení, která má jedince připravit na útěk, únik nebo obranu. Dnes se už málo kdo cítí v nebezpečí nebo má pocit přímého ohrožení. Příliš se spoléháme na pomoc jiných (státu, úřadů, záchranných složek). Když necítíme nebezpečí nebo ohrožení, odvykáme si i pociťovat strach.

Toho se dá velmi snadno využít a zneužít.

Když nejsme zvyklí prožívat strach, tak také neumíme ze strachu těžit, ovládat jej a naše reakce na nebezpečí a ohrožení nejsou správné. Buď pak strachu podléháme a necháme se jím ovládnout nebo ignorujeme nebezpečí či ohrožení. Správně má strach motivovat k vyhnutí se nebezpečí nebo k útěku před ním. Dnes, ve společnosti, kde už vlastně téměř nic nejsme schopní aktivně ovlivnit či změnit, dochází k tomu, že nemůžeme ani utéct ani se nebezpečí vyhnout a pak se strach může měnit na agresi nebo častěji začne způsobovat zdravotní problémy. Strach a následný stres je pravděpodobně spouštěčem velmi závažných zdravotních problémů.

Většina lidí dnes už nedokáže s vlastním strachem pracovat a proto se tito lidé stávají snadno ovladatelnými a manipulovatelnými.

Vyvolávání strachu je zvláště poslední tři roky využíváno k manipulaci s lidmi a k bezproblémovému oklešťování jejich práv.

Klíčovým pro budoucnost každého z nás je využívat zdravý selský rozum a hlavně nepodlehnout strachu.

Obecně je v této době nejjednodušším, nejrychlejším ale zároveň pro mnohé asi i nejnáročnějším řešením problému se strachem úplné odtřižení se od MSM.

Myslete na to, že kdyby nic jiného, tak nás všechny spojuje ta skutečnost, že se můžeme účastnit této převratné doby, která pro mnohé může být velikým poučením.

Přeji vám všem v této složité době hezký den.

Jiří Hrbáček


Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.



Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...


Štítky pro "Okolo nás se dějí dost zvláštní věci": , , , , , , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.