. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

27. ledna 2023

Tak přece jen volby



Tak přece jen volby...



Asi víte, že jsem se už dříve rozhodl minimalizovat svoji závislost na tomto systému. Opravdu mi dělá radost každý drobný krůček, kterým jsem snížil svoji závislost na něm.

Volby považuji za nástroj systému jak upevňovat a legalizovat svoji moc. Proto jsem byl rozhodnutý je ignorovat. Nakonec jsem názor změnil.
Mám k tomu hned několik důvodů.

Musím reagovat na to, že prezidentem naší republiky by se mohl stát voják, který zastával nejvyšší vojenskou funkci v NATO, kterou já považuji za teroristickou organizaci.

Tyto volby beru i jako jakési referendum o současné vládě. Nemohu tedy mlčet k tomu, jak se současná situace podobá situaci v Německu před WW2. Nástup fašismu je už zcela neskrývaný. Současní váleční štváči směřují v rámci EU ke stejným koncům k jakým směřovalo Hitlerovo Německo.
Považuji tyto volby za poslední, o kterých si ještě alespoň část lidí myslí, že jsou svobodné.

Pokud nebude Babiš zvolen prezidentem, tak bude s největší pravděpodobností nejpozději za 30 měsíců zvolen premiérem. Tam může napáchat škod mnohem více, jak jsem viděl při jeho minulém působení v době tečkování.

Celkem pravděpodobně se do současného konfliktu na Ukrajině nakonec zapojí i NATO. Myslím otevřeně a ne jen skrytě, jak to dělá teď. Kdyby chtěli mír, tak by válku jednak nevyprovokovali a jednak by už dávno jednali o míru místo dodávek zbraní a finanční podpory.
Kdo chce mír nedodává zbraně a nefinancuje cizí válku.
V takovém případě jsem přesvědčený, že pokud vláda navrhne vojákovi, aby nařídil mobilizaci na podporu organizace, které sloužil, tak ji bez mrknutí oka nařídí.
U nevojáka takovou jistotu nemám.

Babiš zde jako první zavedl diskriminaci části vlastních obyvatel a prosazoval násilnou aplikaci experimentálních a neotestovaných látek zdravým lidem. Nikdy mu tyto odporné činy nezapomenu.

Nevolím Babiše.
Chci vyjádřit svůj odpor k fašismu.
Nechci v čele státu vojáka, který šéfoval (byť jen formálně) organizaci, kterou považuji za teroristickou.
Chci vyjádřit odpor k vládě, která podporuje a financuje cizí válku a zároveň se snaží potlačovat svobodu slova.
S volbou zla v podobě Babiše se morálně nějak vyrovnám.
S mlčením a tedy tichou podporou vlády a tohoto vojáka v čele státu bych se nemohl podívat do očí svým potomkům.

Jiří Hrbáček


Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.




Pro cenzory, udavače a další, kteří se snaží jakýmikoli prostředky zabránit šíření názorů, které se jim nelíbí a i pro naši ochranu před nezákonnou perzekucí za publikaci názoru, uvádíme že:

V době publikace tohoto textu/audia/videa TVRZENÍ NENÍ MOŽNÉ NEZÁVISLE OVĚŘIT.

Právo „svobodně vyhledávat informace” je přímo zakotveno v Listině základnách práv a svobod – Článek 17:
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.


Štítky pro "Tak přece jen volby": , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.