. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

13. ledna 2022

Policista: Jsme cenzurováni. Ale nedáme se vydírat



Kapitán Tomáš Ježek, který mluví za policisty a hasiče nesouhlasící s povinným očkováním. Jsme opravdu cenzurováni. Například Česká televize mě oslovila, natočila se mnou 20 minut materiálu, kde zaznělo mnoho podstatných věcí. Odvysílala nakonec 10 vteřin, ve kterých nebyly ani dvě celé věty z toho, co jsem řekl. Udělali ze mě neškodného človíčka, který si nezaslouží pozornost.

Rozhovor s policistou Tomášem Ježkem najdete na stránce projektu Kupředu do minulosti a pokud se vám líbí, tak budu rád, když tento projekt podpoříte zde.... (Já s tímto projektem nemám nic společného, jen mu fandím.)


Rozhovor si můžete poslechnout i přímo zde:

Kapitán Tomáš Ježek v rozhovoru dále mimo jiné říká: Před dvěma lety jsme nikdo nevěděli, co to (ten covid) je. Byla to nejistota, všichni jsme váhali, čekali, improvizovali. Policisté na tom byli stejně. Důvěřovali jsme autoritám, vědcům, poradcům, politikům, že to s námi myslí dobře. Ale v průběhu těch dvou let se spousta věcí změnila… Nyní, když vidím politiky v televizi, tak mi to připadá, jako by byli u výslechu v roli obviněného a věděli, že mohou lhát tak dlouho, dokud se jim na to nepřijde.

Přestože jak na naší demonstraci, tak i na tiskovce byla média, tak neinformovala o tom, co tam proběhlo.

Myslím, že potřebují vytvořit ve veřejnosti takový náš obraz, že jsme vlastně neškodní, že je nás velmi málo a že to nakonec stejně vzdáme.

Nechceme se nechat vydírat. Neakceptujeme, pokud s námi někdo manipuluje, někdo nám lže, nebo pokud nás někdo vydírá.

Nehovořím pouze k neočkovaným policistům. My na to nehrajeme. Někdo se tady snaží rozdělit tuto společnost, ale my jsme tomu řekli ne. My nehrajeme tu vaši hru na rozdělování. My jsme jednotní a oslovujeme jak neočkované, tak očkované. A těm očkovaným bych chtěl vzkázat, že jakmile se vypořádají s námi, přijdou na řadu oni… Kam to dospěje? Budeme si muset dávat třeba každé tři měsíce dávky, jinak budeme trestáni? To už je přece totalita.

Pokud to nezastavíme teď, bude už potom pozdě.

Požadujeme diskusi. Požadujeme, aby se zasedlo k jednomu stolu. A aby k tomu stolu nebyli pozváni jen ti vybraní… Aby nám přestali diktovat, a začalo se jednat.



Zdroj: Kupředu do minulosti


Štítky pro "Policista: Jsme cenzurováni. Ale nedáme se vydírat": , , , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.