. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

18. ledna 2022

Následky povinného očkování vakcínami Tetract Hib a Engerix B



Vzkaz Pavly: "Náš syn se narodil jako zdravé miminko. Ve dvanácti týdnech podstoupil povinné očkování pětivalentní vakcínou Tetract Hib a další vakcínou proti žloutence B. Dostal to v jeden den. Ten den večer dostal horečky a na druhý den začal škubat nohou. Když jsme šli k pediatrovi, ten řekl, že je to v pořádku, že to jsou novorozenecké křeče a neřešil to. Druhý den se k nožičkám přidaly i ruce a to už jsme dostali s manželem strach, tak jsme šli znova k pediatrovi ať nám napíše žádanku na neurologii a měl s tím trochu problém, ale na naše naléhání nám ji napsal. Dostavili jsme se na neurologii, kde mu natočili EEG, kde ještě vůbec nic nezjistili a závěr byl takový, že máme přijít za měsíc na kontrolu. Během toho měsíce už Šimon křečoval celým tělem. Bylo to takové křečující miminko a my už jsme tušili, že to není něco jako říkal pan doktor, že by to byly novorozenecké křeče. Strašně jsme se báli a cítili jsme, že je zle. Vlastně to byly svátky vánoční a hned po těch svátcích jsme to paní doktorce natočili na video jak to vypadá. Když jsme přišli do ordinace, tak Šimon tam ukázal ty velké křeče nebo ten velký záchvat a okamžitě skončil na JIPce."..... Na pokračovíní se můžete podívat ve videu.

(Poznámka: zmíněná vakcína proti žloutence mohla být Engerix B. V té době se kombinací Tetract Hib s Engerixem B běžně očkovalo.)


Pokud by někomu na této stránce video nešlo přehrát, můžete si ho přehrát v originálním prohlížeči zde...


Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.






Štítky pro "Následky povinného očkování vakcínami Tetract Hib a Engerix B": , , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.