. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

10. ledna 2022

Jak špatná je moje dávka? Kódy šarží a související úmrtí, postižení a nemoci pro vakcíny Covid 19



Existují webové stránky, které na Facebooku nelze odkazovat, protože všechny příspěvky, které odkaz obsahují, jsou až neobvykle rychle smazány. Na tyto stránky jsem narazil náhodou a na FB jsem si umístil jen jejich URL (viditelné jen pro mne) jako připomenutí, abych se na ně později podíval. Jako na mnoho dalších jsem i na tento odkaz zapomněl, ale svědomití cenzoři FB mi před chvílí oznámili, že můj příspěvek (ta adresa) byl vymazán. Dokonce, že na tento web nelze z FB vůbec přejít. No tak jsem se o to začal zajímat podrobněji. Taková rychlost smazání znamená, že obsah je pravděpodobně důležitý. Na webu můžete zadat číslo vaší šarže a zjistit, jak to vypadá s hlášeními právě pro tuto šarži. Netuším, pro které všechny země je to už zpracované. Na webu se stále pracuje a je tam i spousta dalších informací, které by mohly někoho zajímat.

Nestudoval jsem ten web podrobně. Pokud to někoho zajímá, tak na to mrkněte sami.

Jiří Hrbáček


Info o webu z Twitteru:
Každý, kdo dostal "píchnutí" a chce vědět, jestli je jeho šarže obzvlášť toxická, by měl navštívit: https://howbad.info/ Tomuto chlápkovi se podařilo prolomit čísla šarží výrobců vakcín. Šel o krok nad rámec základních statistik. Je fascinující rozdíl v nežádoucích událostech mezi dávkami.

Info přímo z webu:
Zdroje dat
Data USA: Všechna data pocházejí z VAERS, veřejné databáze více než 700 000 hlášení nežádoucích účinků vakcín Moderna, Pfizer a Janssen Covid 19 v USA.
Zahraniční údaje: Databáze VAERS nyní obsahuje také údaje o vakcínách Moderna, Pfizer a Janssen Covid 19 v zemích mimo USA . Tyto nedomácí údaje byly předloženy zahraničními regulačními agenturami a sestávají z přibližně 1 000 000 hlášení nežádoucích účinků.

Tým webu:
Mike Yeadon - bývalý vedoucí Respiratory Research ve společnosti Pfizer UK
Alexandra Latypova - výzkumník - analytik - Biotech CEO
Craig Paardekooper - výzkumník - počítačový programátor - autor
Jessica Rose - výzkumník - analytik - vládní konzultant
Walter Wagner - poradce pro dodržování farmaceutických předpisů a pro právní záležitosti


Web o kterém je řeč je zde:
How Bad is My Batch - Batch codes and associated deaths, disabilities and illnesses for Covid 19 Vaccines



Video od autora webu je zde:
HOW BAD IS MY BATCH? CRAIG PAARDEKOOPER


Štítky pro "Jak špatná je moje dávka? Kódy šarží a související úmrtí, postižení a nemoci pro vakcíny Covid 19": , , , , , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.