. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

8. ledna 2022

Covidoví pacienti se sakra vyplatí - tiskovka Deklarace lékařů k nátlaku na očkování 7.1.2022



Zdravotní sestra Adriana Čipižáková:
Tady popíšu to, co se dělo v těch vlnách. Jakýkoli pacient přišel k nám na akutní ambulanci a jenom trošku zakašlal, tak se mu psala diagnóza suspektního covidu U69.75. Proč? Byly za to super prachy.

Když jsme se rozdělili na akutní ambulanci čistou a covidovou, tak dolů na tu covidovou nechtěl chodit nikdo. Já jsem tam chodila dobrovolně, neměla jsem s tím problém. Ve chvíli, kdy mí kolegové zjistili, že je za to příplatek 300 až 500 korun na hodinu, tak se o to místo rvali. Všichni chtěli být pozitivní. Všichni chtěli mít pozitivní pacienty. Tak to prostě je.

A já bych byla hrozně ráda, kdyby i přes to, že jsem tuhle informaci sdělila, abyste nám to odpustili. Bylo to držhubný a my jsme byli rádi, že konečně jsme byli zaplacený tak, jak bysme měli být zaplacený normálně. A bohužel dneska už covidovou ambulanci nemáme, máme pouze akutní, já už tam teda nejsem, ale ještě jsem to chvilku zažila a byl neskutečný tyjátr mých kolegů. Proč my nedostáváme příplatky, když jiná covidová oddělení je dostávají? Oni chtějí covidové pacienty, protože jsou za to sakra dobře zaplacený. Takže pokud začnete platit zdravotníky tak, jak si zaslouží, tak nebudou muset lhát v číslech. Je to jednoduchá matematika.



Pokud by někomu na této stránce video nešlo přehrát, můžete si ho přehrát v originálním prohlížeči zde....

Adriana Čipižáková pracovala jako zdravotní sestra v pražské Thomayerově nemocnici. Z vlastní firmy se po letech vrátila do zdravotnictví, protože chtěla pomáhat během pandemie.
„Vzhledem k tomu, že nejsem ochotná se testovat, protože jsem nepředložila, zda jsem či nejsem očkována, mi přišel vytýkací dopis, že musím nastoupit na neplacené volno. Samozřejmě se mi to nelíbí, chtěla bych pracovat," řekla CNN Prima NEWS.
(zdroj: cesky.radio.cz)


Deklarace lékařů k nátlaku na očkování 7.1.2022 Restaurace Šeberák, Praha 4

Celé video můžete vidět zde...
Převzato z Facebooku v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.

Štítky pro "Covidoví pacienti se sakra vyplatí - tiskovka Deklarace lékařů k nátlaku na očkování 7.1.2022": , , , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.