. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

2. května 2020

Ruský pistolník v Praze



Člověka by při sledování českých médií napadlo, že Zdeněk Troška natáčí novou komedii o likvidaci českých klaunů pistolníky z Divokého Východu. Nebo že naší rozvědce pustili za odměnu některý ze starších dílů Agenta 007.

   Rusofobové mlátí do všeho, co dělá hluk, aby upozornili na rudé nebezpečí a nejraději by okamžitě zavedli tvrdý mccarthismus v české podobě, aby mohli zlikvidovat každého, kdo projeví v tomto blázinci špetku zdravého rozumu a řekne cokoliv sebevíc nevinného, nedejbože, o ruské politice. Alespoň k písemné likvidaci fanatickou klikou v komentářích pod blogy stačí úžas nad ruskou historií, dobýváním vesmíru, vědci, umělci nebo dokonce Větvičkovy výjezdy na Východ.

Protiruské orgie
   Tlak mainstreamových médií ve stylu, že všechno ruské je špatné, dnes už takřka jednoznačně překonává vyhlášené pecky Rudého práva a Československé televize proti imperialistickým Spojeným státům. Velmi podobnou zhovadilost, zase na adresu Číny, v současné době média vytvářejí se smrtí Jaroslava Kubery, která v jejich podání vyznívá už skoro jako vražda na zakázku psychologickou formou.
A to vše v době, kdy si běžný občan i přes stále hustší clonu lží a tendenčních tvrzení vůdčích médií může zjistit mnohem více alternativních pohledů na události, než před lety pouze z rádia Svobodná Evropa, která tehdy ještě opravdu svobodnější byla.
Dnes je například naprosto zbytečné zjišťovat, kdo má na svědomí hackerské útoky na české nemocnice. Naše úžasná rozvědka a novináři ve finále určitě zjistí, že nebezpečí přichází z Východu. Opravdu to do nás perou ještě trapněji než svého času normalizační soudruzi. Pro veřejnoprávní média zase důvod, jak oslavovat osvobození 3/4 republiky Rudou armádou s menším nadšením.

Dva zákony
   Pro Českou republiku by to měla být vlastně čest, když jedna ze světových velmocí má tolik času na přitroublé nápady, aby posílala údajného pistolníka na likvidaci tří, z mezinárodního hlediska (a vlastně i z toho českého), naprosto bezvýznamných osob. Ondřej Kolář je tak zaslepen vlastním egem, že se cítí být asi hrdinou České republiky, když žije v takových bludech.
Možná, kdyby byly na Praze 6 otevřené hospody, že by mu nějaká ta přes držku hrozila. Zde jej však nemusí chránit policie, tady ho chrání koronavirus. Zatím. Na druhou stranu, proč bychom se měli bát Ruska, které nedovede do Česka propašovat pod ostřížími zraky našich skvělých agentů ani jediného likvidátora vzorů českého národa? To se musí v centrále CIA v Langley smíchy válet po zemi, co ti Češi dovedou vymyslet, aby se zalíbili strýčku Samovi. Stejně jako před lety Sovětskému svazu.
Třešničkou na dortu všech podobných stupidností je skutečnost, že nový ruský zákon o trestech za poškození pomníků a památníků padlým i mimo území Ruska je kopií v podstatě stejného zákona Spojených států amerických. Takže kdyby někdo velkou měrou zneuctil například plzeňský pomník Díky, Ameriko!, tak může být americkým soudem odsouzen velmi podobně jako náš hrdinný rek z Prahy 6. Ale takové myšlenky jsou asi velmi nevhodné při současném protiruském tažení, není-liž pravda?
I když je americký a ruský zákon stejný, tak je přece nad slunce jasnější, že ten ruský je nedemokratický.

R.D.

Převzato z facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.


Štítky pro "Ruský pistolník v Praze": , , , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.