. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

24. prosince 2021

Pavel Kamas - Vánoční přání a shrnutí roku 2021




Pokud by někomu na této stránce video nešlo přehrát, můžete si ho přehrát v originálním prohlížeči zde....

Drazí přátelé, příznivci, kamarádi!
Rok 2021 ďáblova vylhaného virověku se chýlí ke konci. Jak jsme očekávali, věděli a varovali, nic se „samo nevyřešilo“, nic se „samo nezlepšilo“, nic se „samo neurovnalo“. Já i vy jsme byli připraveni a proto nejsme překvapeni. Všechno přišlo, jak přijít muselo.

I přesto, že my jsme pro změnu poměrů k lepšímu, každý v rámci svých omezených možností, dělali maximum: šířili jsme informace, otvírali oči blízkým, kolegům, kamarádům, ale i úplně cizím lidem. Učili je znovu počítat do pěti, samostatně a kriticky myslet. Šli jsme příkladem: nákupem v obchodě či jízdou v MHD bez kávového filtru, podávali jsme si ruce, scházeli se, sdružovali se, chovali se normálně. Při tom jsme riskovali hádky s poblouzněnými dýchači vlastního oxidu uhličitého, fyzické konflikty s covidovými milicemi, riskovali jsme pokuty, perzekuci, vyhazov z práce. Nic z toho nás nezlomilo. Jak to?

My netoužíme být v přidušené „pohodě“ s otrockým náhubkem, my nechceme „mít svůj klid“ po padesáté dávce v souostroví gulag s povolenými vycházkami. My nechceme „nějak proplout“ mezi ohradami výběhů, do kterých je vstup jen s platným QR-kódem. Nechceme se stát bioroboty šíleného matrixu naprogramovaném hrstkou zvrácených světových penězoelit. Nikdy z nás nebudou spokojení otroci. My se s ničím smiřovat nebudeme. Nebudeme ohýbat hřbet a už vůbec nebudeme jen pasivně doufat, že „nějak bude“, třeba „líp“.
My ten lepší svět společně vybojujeme!
Chceme žít plnohodnotný život ve skutečném zdraví bez závislosti na vnucených jedech farmaceutické mafie. O našem těle, o našem zdraví, o našich životech chceme rozhodovat jen a pouze my sami. Chceme žít život v sebeurčení a se vztyčenou hlavou. Chceme žít v souladu s věčnými zákony Přírody, Vesmíru a Stvoření. My jsme a zůstaneme svobodní.

Právě za tento život jsme se rozhodli riskovat svoje kariéry, peníze, svůj dosavadní blahobyt. Vzdali jsme se svého komfortu, pohodlí a slastí. Kdo je v tuto chvíli, po tom všem, stále ještě neočkovaný, ten má nervy ze železa, lví srdce a vlčí kuráž. Není divu, že z nás má hejno krys, včetně proradných krysařů, panickou hrůzu. Ví, že nás nemohou porazit.

A tím se dostáváme k Vánocům. Jak známo, jsou to (také) svátky naděje. Tato naděje patří nám. Probuzených není stále méně, ale stále více. Nadto je cesta probuzení vždy jednosměrná. Kdo jednou prokoukl epochální covid-lež, ten už tomuto Systému neuvěří nikdy nic. – To je jeho smrt a on to dobře ví. Dále přibývá těch, kterým nejpozději s požadavkem třetí dávky došlo, jak potupně je Systém podvedl a ponížil. Ti se budou radikalizovat; jsou to horcí kandidáti na nejfanatičtější odpůrce režimu. Množí se také zprávy, že i v české policii, armádě a tajných službách roste počet těch, kteří ve virovém injekčním gulagu se svými rodinami žít nechtějí. Tuší, že i pro mnohé z nich samotných není v připravovaném hygienickém matrixu místo. I ti se budou k hnutí odporu postupně přidávat.

Nic si však nemalujme. Rok 2022 bude mnohem horší a těžší, než byl ten uplynulý. Na jeho zdolání bude potřeba hodně sil. Čerpání duševní a tělesné energie pro nadcházející rok bylo pro člověka všech epoch a kultur svátkem. My je dnes nazýváme svátky vánoční.
Přeji Vám pokojné Vánoce a šťastný a nadějný nový rok.
Je Štědrý den 2021 a srdečně Vás zdraví

Váš
Pavel Kamas


Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.



Štítky pro "Pavel Kamas - Vánoční přání a shrnutí roku 2021": , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.