. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

30. prosince 2021

Omikronem budou nakaženi a budou jej daleko více přenášet očkovaní lidé



Tak nám kolegové z Dánska udělali čerstvou studii na působnost vakcinace vůči variantě Omikron v závislosti na době uplynulé od podání vakcíny. Svoji práci publikovali na uznávaném webu medrxiv.com.
Na první pohled to vypadá báječně - stručný závěr studie zní, že vakcína Moderny chrání před Omikronem o 55,2% více oproti neočkovaným a Pfizer o 36,7% více oproti neočkovaným.
Jako není to těch před rokem slibovaných 95%, ale říkáte si "aspoň něco".
Problém je, že soudruzi z Dánska nám řekli A, ale zapomněli dodat B. Potíž je v tom, že se jedná pouze o výsledek u vakcinovaných osob očkovaných v posledních 30 dnech.
Pokud se pak podíváte hlouběji do studie, tak zjistíte, že pokud od vakcinace uplynulo více než 60 dnů, tak účinnost klesá na 9,8% u Pfizeru a 4,2% u Moderny. Což už je daleko pod účinností placeba.
Nu a to nejzajímavější na závěr - pokud od vakciance uplynulo více než 90 dnů, tak je účinnost u Pfizeru -76,5% a u Moderny -39,3%!!!
Přeloženo do češtiny, pokud uběhlo od vašeho očkování více než 3 měsíce, tak máte výrazně vyšší pravděpodobnost, že Omikron chytíte, než pokud jste se nenechali naočkovat vůbec.
Každý normální člověk by v takové situaci musel okamžitě zastavit očkování, neboť ochrana po dobu 3 měsíců se v žádném případě nedá očkováním vůbec nazvat. Ovšem já bych se vůbec nedivil, kdyby vdátoři typu Kubka přišli s tím, že s ohledem na tato data je nutné se nechat očkovat každé 3 měsíce.
Jinak s ohledem na zvýšenou náchylnost k nakažení Omikronem u osob s dokončenou vakcinací před třemi a více měsíci je pak zřejmé, že:
1) Omikronem budou nakaženi a budou jej daleko více přenášet očkovaní lidé
2) povinným očkováním si tady zaděláváme na totální apokalypsu
A ptáte se, kdo za tu apokalypsu bude dle médií a odborníků nést vinu? Hádáte správně - samozřejmě ti nezodpovědní, co se nenechali naočkovat!
Fakt by mě zajímalo, jak dlouho jim tuhle habaďuru ještě budeme baštit.
Na tiskové konferenci dne 5.1.2022 k otevřenému dopisu panu ministrovi Válkovi jej i na základě těchto dat vyzvu k OKAMŽITÉMU ZRUŠENÍ POVINNÉ VAKCINACE U VŠECH OSOB, KTERÝCH SE VYHLÁŠKA 466/2021 Sb. TÝKÁ!!!
P.S.: Ke screenshotu z dat předmětné studie přidávám článek (v komentářích), kde WHO ústy svého největšího odborníka ještě 8.12. říkala následující: "Není důvod pochybovat o tom, že současné vakcíny chrání nemocné napadené koronavirovou variantou omikron před vážnými formami nemoci covid-19. Agentuře AFP to dnes řekl odborník Světové zdravotnické organizace (WHO) pro krizové situace Michael Ryan."
Tak já jen, až se zase někdo bude odvolávat na odborníky z WHO, abyste ho mohli s rozběhem vykázat do patřičných míst.
No a linky na studii a na citovaný článek dávám hned do prvního a druhého komentáře. On je totiž FB v příspěvku nějak nemá rád.

Zmíněné odkazy jsou zde:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v2.full.pdf
https://echo24.cz/a/SRtPX/vakciny-chrani-i-pred-omikronem-neni-duvod-pochybovat-uklidnuje-who

   

Jindřich Rajchl

Převzato z Facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.




Štítky pro "Omikronem budou nakaženi a budou jej daleko více přenášet očkovaní lidé": , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.