. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

28. dubna 2021

Covid - konec příběhu a shrnutí posledního roku



Vážení přátelé, pro mě tato pandemie, koronavirus i covid končí. Mám lék, mám prevenci, očkování nepotřebuji, žiji tak, že mě prakticky žádná státní omezení neomezují. Necítím už potřebu dále se touto problematikou zabývat. Považuji to za uzavřené s výjimkou boje proti nucenému očkování. To mě sice osobně nehrozí, ale považuji to za tak velký zásah státu do práv obyvatel, že považuji za nutné proti tomu i nadále bojovat všemi mě dostupnými prostředky. K očkování proti nemoci, na kterou umře méně než 1% nemocných, nesmí být nikdo nucen a to ani nepřímo.

Pro moji hlavu vlastně nastal konec už někdy před 17.3.2021
>>> I HRANICE MÉ TOLERANCE UŽ BYLA PŘEKROČENA
Tehdy jsem se ale ještě nedokázal zastavit. Ten můj vlak byl příliš rozjetý a já jsem ze setrvačnosti stále situaci sledoval a řešil.

Před rokem jsem stál za razantními i když trošku opožděnými kroky vlády a obhajoval jsem je.
>>> Proč jsou nařízené roušky v autě a v lese?
Ještě nebylo jasné jak moc tato nová nemoc ohrožuje jednotlivce a celou společnost. Proto byla tehdy zavedená opatření i z mého dnešního pohledu správná.
Tehdy se dokonce na kratičký okamžik zdálo, že síly proti nemoci spojili skoro všichni
>>> Mimořádný projev předsedy vlády Andreje Babiše k epidemii nového typu koronaviru
Brzy potom můj souhlas s protipandemickými kroky vlády skončil.

Od poloviny srpna 2020 (čas voleb se blížil) začínalo být jasné, že vláda nehodlá činit žádná opatření, která by mohla negativně ovlivnit jejich pozici ve volbách. Tehdy také sílily protesty v zahraničí. Protesty proti mnohdy nesmyslným opatřením vlád.
>>> Projev Roberta F. Kennedyho Jr. na demonstraci v Berlíně 29.8.2020

V září jsem se snažil přesvědčit lidi o nutnosti zastavit nárůst počtu nemocných. Vláda na to před volbami úplně kašlala.
>>> Proč je bojkot covidu hodně špatný nápad
Asi nejčtenějším mým článkem byl Roušky, koronavirus, zdravý rozum, politika a můj poslední pokus
Na téma roušek jsem toho publikoval více, ale s alespoň nějakým zájmem se setkaly články pouze dva
>>> Je rouška symbolem nesvobody nebo ohleduplnosti?
a článek o zkušenostech z FB skupiny "odpíračů roušek"
>>> Skupina odpíračů roušek a popíračů nebezpečí koronaviru

Začátkem října už bylo jasné, že bude zle, hodně zle. Po volbách se konečně vláda zase začala starat o zdraví lidí, ale celý další postup byl naprosto amatérský, chaotický a nedával z virologického pohledu žádný smysl.
Někdy v té době také vznikl preparát, který dokázal likvidovat koronavirus a jako prevence dokázal zabránit covidu. Já jsem se o něm dověděl ale až někdy v listopadu.

V listopadu, možná začátkem prosince, jsem sám začal jako účastník studie brát preventivně preparát proti koronaviru. Jedna kapka denně stačí. Neublíží, chemicky je to jen voda. Testuji na sobě předpoklad, že tento preparát koronavirus zlikviduje ještě dříve než nemoc propukne. Zdá se, že to skutečně funguje, ale když je koronavirus likvidován hned po vstupu do těla, tak imunita nezareaguje a pravděpodobně si člověk nevytvoří protilátky.

Na začátku prosince už bylo jasné jaké vakcíny přijdou a jaká mají rizika:
>>> Virologický pohled na téměř nebo úplně schválené vakcíny

Před vánoci vláda zcela nesmyslně způsobila brutální nárůst počtu nemocných díky tomu, že nezdůrazňovala nebezpečí tehdejší situace. Nemyslím, že měla něco zakazovat. Tehdy už byl čas lidem vysvětlit situaci, vysvětlit rizika, vysvětlit, jak se mohou chránit a nechat zodpovědnost na nich. Už toho všichni věděli o koronaviru dostatek, aby se mohli chovat zodpovědně.

Vláda už celkem konzistentně pracovala na tom, aby období covidu neskončilo příliš brzy. Nikdy se neodhodlala k tomu, aby zavřela německé montovny plné zahraničních dělníků. O příčinách spekulovat nechci. Důsledky ale vidíme všichni.

Celý letošní rok ukazuje, že koronavirus si žije vlastním životem a že opatření vlády nemají téměř žádný vliv na jeho šíření. Lidé po roce na nějaká opatření, navíc nesmyslná, kašlou. Nemyslím, že vláda je neschopná. Myslím, že to, co dělá, je záměr. Nebudu spekulovat co tím sleduje. To, že vláda není úplně blbá je vidět třeba na celkem přesném načasování jejich opatření, která dost přesně kopírovala již známý vliv počasí, teploty a slunce na šíření koronaviru. Myslím že jediné, co úplně nevychytali, je současné poměrně chladné počasí. Kdyby se oteplilo rychleji, mohli se už bít v prsa, jak ty jejich zákazy zastavily pandemii. Bohužel i přes globální oteplování jim počasí až tak nepřálo.

Pohybuji se v infekčním prostředí, kde se chráním respirátorem. Denně potkávám uvnitř i venku odhadem stovky, možná někdy i tisíce lidí. Nejsem a nebudu očkovaný. Jako prevenci používám preparát proti koronaviru někdy od listopadu a snažím se ho zdarma šířit mezi lidmi.

Pak přišla kauza Vrbětice a koronavirus přestal média zajímat, tím pandemie pro hodně lidí skončila.

Postupně se oteplí a covid se zredukuje na únosnou mez.

Pro mě tedy celé to šílenství kolem koronaviru končí. Není dále už moc co řešit.

Pandemie ustupuje, očkování pro mě není důležité, mám preparát, u kterého jsem si jistý, že mě ochrání před covidem. Studie, kdy jsme poskytovali tento preparát zdarma, pomalu končí. Nikdo z účastníků neonemocněl. Nikdo, kdo ho začal brát až v průběhu nemoci nezemřel. Stal jsem se součástí skupiny, která z vlastních prostředků financovala šíření tohoto preparátu zájemcům zdarma. Mám pocit že jsem pomohl desítkám lidí. Je to dobrý pocit. Každému, kdo chtěl a kdo tvrdil, že to nemůže fungovat, jsem nabídl preparát zdarma k vyzkoušení. Ani jeden z nich nakonec zájem neprojevil. Báli se snad, že by pak museli akceptovat něco, co bytostně popírají? Možná. Je to jejich volba.

Za pár týdnů se bude tento praparát prodávat. Já brzy s propagací končím, protože jsem se chtěl osobně angažovat pouze ve fázi, kdy se rozdává zdarma a je ve fázi testování. Dále už to bude obchodní záležitost a já nejsem obchodník.

Pro mě je vyřešeno a ukončeno.

Dění okolo koronaviru, covidu a očkování už moc nesleduji. Dále už hodlám aktivně vystupovat pouze proti nucení k nedobrovolnému očkování. To považuji za zlo. To je ale spíš politická než zdravotní problematika.

Jiří Hrbáček

Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Štítky pro "Covid - konec příběhu a shrnutí posledního roku": , , , , , , , , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.