. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

29. dubna 2024

Fake news - propaganda, dezinformace a konspirace

Fake news

propaganda, dezinformace a konspirace

Na této stránce se můžete pobavit průběžně aktualizovanou sbírkou propagandy, podivných názorů, konspiračních teorií a někdy možná i přímo lží, které rozhodně neberte vážně a vystaveny jsou zde pouze pro vaše pobavení. Pokud už se rozhodnete jednotlivá videa sledovat, pak je berte s velikou rezervou.

Aktualizace stránky probíhají tak, že nové příspěvky jsou přidávány nahoru a starší příspěvky na konci stránky jsou postupně odebírány. Jsou zde i starší videa a proto je u každého z nich uvedeno i datum jeho vzniku (případně datum jeho zveřejnění ve zdroji, ze kterého je převzato).

Dobře se bavte a hlavně nic z toho, co zde najdete, neberte vážně. Nic z tohoto obsahu by mainstreamové televizní stanice, které informace vždy z nezávislých zdrojů ověřují, nikdy neodvysílaly. Ne proto, že by nechtěly abyste se zamýšleli nad alternativními názory, ale proto, abyste zbytečně nestráceli čas s hovadinama.
Ovlivňování počasí - geoengineering programs anglicky s českými titulky Geoinženýrství je definováno jako umělá modifikace klimatu planety. Geoinženýři navrhují rozprášit 10 až 20 milionů tun toxického hliníku a dalších substancí do atmosféry s deklarovaným cílem ochladit naši planetu. Od té doby, co bylo vydáno video „Co to na svět sprejují“, stovky lidí z celého světa začaly provádět testy dešťové vody. To, co našli, mnozí nazývají chemtrails stopy po geoinženýrství: aluminum, barium a stroncium. Našli tyto stopy v mezinárodním měřítku po celém světě, kdekoli vzali vzorky a provedli chemické analýzy deště a vody ze sněhu. Tento film se snaží poodhalit, jaká je motivace vlád a korporací, které tyto atmosférické programy provádějí, vyhledává a dokumentuje lokální důsledky takového počínání a zamýšlí se nad těmi globálními, ať již zamýšlenými či nezamýšlenými.

31 Pravda nebo HOAX aneb Je Historie Pohadkou? 25. dubna 2024 jen část WHO https://odysee.com/@lesapan5:a/31HoaxLive:9 Psychotronika přísně odtajněná No. 1 FRANKENSKIES Dokument o geoinženýrství a manipulace s počasím CZ DABING bez data D. Wigington - Geoinženýrství a válka proti počasí (anglicky s českými titulky) bez data Krach mierových rokovaní spôsobil Zelenskyj 23. dubna 2024 Kultúrne vyžitie liberálov, slniečkárov a progresívcov. 23. dubna 2024 Argumenty proti CO2 fašismu, pro všechny se zdravým rozumem. Co je Aliance za zrušení Green dealu 23. dubna 2024 Jak média zbaběle manipulují i vás A jak lehce zlomit jejich hypnózu Rozhovor s expertkou na média 1/2 Špionské družice: Počasí, komunikace, armáda. Sledují a odposlouchávají celou planetu! https://odysee.com/@radiosvstudiotapinradio:5/spionskedruzice-1:5 2/2 Špionské družice: Moderní tichá válka. Mikrovlny a laser. Vypneme chytré město několika povely https://odysee.com/@radiosvstudiotapinradio:5/spionskedruzice-2:4 1/2 Lidské zrůdy MK-ULTRA: Psychofarmaka, halucinace, hypnóza, amnézie či programování osobností! https://odysee.com/@radiosvstudiotapinradio:5/mk-ultra-1:3 2/2 Lidské zrůdy MK-ULTRA: Vytvoření nevědomých lidských biorobotů. Jdi, zabij, vrať se a zapomeň! https://odysee.com/@radiosvstudiotapinradio:5/mk-ultra-2:c

Velká recyklační lež (co se skutečně děje s plasty)

16. června 2022







Ukrajina - jiná pravda (příčiny války na Ukrajině)

dokument italské TV - 25. července 2022







2/2 Kdo vlastní počasí? Od geoinženýrství k new dealu. Zpeněžení planety a lidí pro zisk korporací!

5. prosince 2022







1/2 Kdo vlastní počasí? Od geoinženýrství k new dealu. Planetární lockdown a řízení zemského klimatu

5. prosince 2022







Vliv 5G na člověka

18. ledna 2023

Každá generace se liší kódováním, nekompatibilním s předchozími generacemi. 5G slibuje rychlejší připojení a simultánní připojení mnoha přístrojů k internetu (internet věcí), což je hlavní důvod této nové generace připojení. 5G musí být chytřejší než předchozí systémy, čtyřikrát výkonnější technologií.Cílem je mnohem rychlejší připojení a kapacita než 4G, nižší odezva sítě, lepší pokrytí, zlepšená přenosová efektivita. 5G používá kódování zvané OFDM, které bude závislé na síti vysílačů velkých jako domy než vysokých věžích vysílajících signál na dlouhé vzdálenosti. Nepříznivý vliv na zdraví dokonce vztahující se k 3 a 4G bylo zdokumentováno v 900 studiích. U 5G se již nyní ukazují nepříznivé a škodlivé vlivy na zdraví. Studie ukazují na souvislost mezi EMF a rakovinou, cukrovkou, nemocemi srdce, autoimunitními nemocemi, a dalšími civilizačními nemocemi. Dlouhodobé vystavení EMF navozuje nerovnováhu, únavu, bolesti, pocity nepohody. Stále častěji se objevuje přecitlivělost na chemické látky, potraviny, malátnost..Výzkum u zvířat potvrdil rakovinu následkem radiace z vysílačů. Normy EU o bezpečnosti jsou zastaralé, nahrávají mobilním oeprátorům a jakkoli je internet skvělá věc, rozhodně nepotřebujeme stále větší a větší rychlosti připojení pro stahování videí a chatu na facebooku za takovou cenu.
Zdroj: NaturalNews.com







Ukraina - propast mezi východem a západem: Systematické drancování Ukrajiny a agrese sil NATO

6. listopadu 2017
Video vzniklo více jak 4 roky před začátkem války na Ukrajině!







Televizní noviny 26. vydání

21. dubna 2024







Co dělá chemtrails s vašim mozkem? - 2/2

5. října 2016

Přednáška prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc. na téma Co dělá chemtrails s vašim mozkem? Přednášku pořádal Lipový kříž - Společnost pro kulturní identitu 4. října 2016
(druhá část)







Co dělá chemtrails s vašim mozkem? - 1/2

5. října 2016

Přednáška prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc. na téma Co dělá chemtrails s vašim mozkem? Přednášku pořádal Lipový kříž - Společnost pro kulturní identitu 4. října 2016
(první část)







Ing. Rudolf Vávra: ajťák o 5G technologiích, aneb co vlastně umí?

26. března 2021







Psychiatr Dr. Marc McDonald: Nebezpečí současného vzdělávacího systému

6. června 2022

Mikki Willis, režisér dokumentu Plandemie, hovoří s psychiatrem Dr. Markem McDonaldem o současném vzdělávacím systému, genderové ideologii ve školách, a o tom, kam to vše směřuje.







Televizní noviny z Ruska, 25. vydání

13. dubna 2024







Co je GREAT RESET Vše co potřebujete vědět bez ohledu na světonázor a stranickou příslušnost

8. května 2023










Štítky pro "Fake news - propaganda, dezinformace a konspirace": , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.