. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

8. června 2020

Americký Majdan



Rozbor toho, že současné takzvané celonárodní protesty v USA nejsou dílem spontánní reakce na domnělou policejní brutalitu vůči černochům, ale pokusem o "barevnou revoluci" podle ukrajinského scénáře
Žijeme v podivné době. „Pandemie“, na níž umírá několikrát méně lidí než na rakovinu a řadu dalších nemocí (o budoucích obětech koronapsychózy, které zemřou například na nedostatek lékařské péče, ani nemluvě), finanční krize, z níž bohatnou oligarchové, a barevná revoluce v USA vyvolaná klasickými metodami samotných Spojených států amerických za podpory herců, sportovců, Evropské unie a především – Německa. Není pochyb, v USA již druhý týden působí mechanismus klasické barevné revoluce. Velmi podobně jako v Sýrii, Egyptě, Srbsku, Ukrajině a v dalších zemích včetně České republiky v r.1989. (tzv. sametová revoluce) A vzhledem ke zkušenostem Bidena a Clintonů na Ukrajině je možné současné události v USA ztotožnit se situací v Kyjevě roku 2013, a to doslova. Nejsmutnější na všem je, že zadavatelé této destruktivní show zatím jasně vyhrávají.

DEHONESTACE POLICIE
   První etapa barevné revoluce – vytvoření obrazu nepřítele z ochránců pořádku – již byla završena. Stejné jako u nás po událostech ze 17. listopadu 1989 na Václavském náměstí v Praze. Počet urážek policie a výzev k napadání jejích příslušníků jde do milionů - a vše podporují média, která otevřeně píší o tom, že k americké policii se dávají lidé zdegenerovaní a drogově závislí. Policisté, kteří vystupují na obranu zákona, se sami ocitli mimo zákon a stát ztratil monopol k represi. Všechno je podobné jako v Kyjevě, kde se z rozhánění protestujících Berkutem vytvořil obraz zlých pořádkových sil a z výtržníků se stali hrdinové. Svět zaplavují videa o tom, co se děje v „baště demokracie“. V nich policisté klečí před „pokojnými demonstranty“ na kolenou. Otřesný obrázek!
Teď už ani nikdo neskrývá, že hlavním účelem protestů je násilím svrhnout Trumpa, a známé heslo z Hongkongu „Panda Get“ se po úpravě na dané podmínky změnilo na „Trump Get“.
„Policejní úřad státu Florida zahájil vyšetřování a uvolnil policistu ve Fort Lauderdale ze služby poté, co shlédl video ukazující, jak důstojník strká do klečícího demonstranta během víkendových protestů,“ oznámil náčelník policie Rick Maglione na pondělní tiskové konferenci. Přitom policisté, kteří sami padají na kolena, jsou vychvalováni. Guvernér státu New Yorku Andrew Cuomo prohlásil bez obalu: „Pašáci, takhle začínají pozitivní změny!“

PODRAZ NA PREZIDENTA
   Ale to není ani zdaleka všechno. Vlády některých států a velkých měst masivně sabotují Trumpovy pokusy nastolit pořádek: od New Yorku, kde mezi protestující vyrazila dcera tamního starosty (a byla zatčena), přes Washington, jehož primátor označil počínání federální policie před Bílým domem za „hanebné“, až po mnohé guvernéry státu americké unie.
Primátor Bostonu demonstrantům poděkoval, guvernér státu Nevada Steve Sisolak obvinil prezidenta z „podněcování agresivity, vyvolávání rasového napětí a vytváření rozkolu, když potřebujeme jednotu jako nikdy předtím“. Guvernér státu Washington Jay Inslee byl v útoku ještě otevřenější: „Trump opakovaně prokázal, že není způsobilý vládnout.“ Michiganský guvernér reagoval na Trumpův záměr povolat armádu slovy: „Nechci, aby se tak stalo.“ Guvernér státu Illinois řekl totéž. Oregonský guvernér odmítl nasadit proti protestům Národní gardu – a tak bychom mohli pokračovat. Přitom samo oficiální vyšetřování spouštěcího incidentu je teprve na počátku. Euronews celý jeden den vysílala reportáž o tom, jak poprvé v historii vystoupil vysoký představitel EU pro zahraniční politiku s tvrdým prohlášením týkajícím se jednání americké vlády: „Jsme šokováni a otřeseni smrtí George Floyda. ( náš Zivčák , alias student Šmíd) Jedná se o zneužití moci, a to je nutné odsoudit. Je třeba tomu učinit přítrž, ve Spojených státech a kdekoli jinde. Prosazujeme právo na pokojný protest, rovněž odsuzujeme násilí a rasismus všeho druhu a vyzýváme ke snížení napětí,“ uvedl Josep Borrell. Připojil se k němu i německý ministr zahraničí, když veřejně prohlásil, že protesty v USA jsou pochopitelné a legální. „Mohu jen vyjádřit naději, že pokojné protesty nepovedou k násilí. Ale ještě více doufám, že tyto protesty budou mít pro Spojené státy kýžený efekt,“ uvedl Heiko Maas. O jakémpak "kýženém efektu" asi mluví?

PROPAGANDISTICKÁ KAMPAŇ
   Navzdory dekretu amerického prezidenta podpořila Evropská komise bezprecedentní jednání šéfů Twitteru. Sociální síť předtím označila zprávu amerického prezidenta Donalda Trumpa o situaci v Minneapolis, (kde černoch George Floyd zemřel), za porušení stanovených pravidel a oslavu násilí. Evropský komisař Thierry Breton k tomu napsal:
„Nedávné události v USA ukazují, že musíme najít správné odpovědi na obtížné otázky. Jakou roli by měly digitální platformy hrát při předcházení šíření dezinformací během voleb, nebo zdravotní krize? Jak zabránit šíření nenávistných projevů na internetu?“ Jak vidno, globální internetové korporace vyhlásily již zcela otevřenou propagandistickou válku americkému prezidentovi a dostaly v tom podporu od globalistických evropských byrokratů. A bitvy zuří naplno: Facebook zablokoval stránky a účty dvou skupin Trumpových příznivců, kteří získali nálepku „bílí supremacisté“ (čili jako obvykle „náckové“). V první skupině jsou skuteční nacionalisté, kteří hovořili o potřebě ozbrojeného odporu proti rabujícím vzbouřencům. Druhou skupinu zablokovali jednoduše proto, že kritizovala protesty jako takové.

ZAPOJENÍ CELEBRIT
   Hned za „progresivními politiky“ z EU nastoupily „hvězdy“ showbyznysu. „Na pozadí protestů v USA proti policejní zvůli vyvolaných smrtí George Floyda se tvůrci a hvězdy populárních televizních seriálů o policii rozhodli podpořit protestující. Darují peníze do zvláštního fondu, který má pomoci zatčeným účastníkům demonstrací probíhajících po celé zemi,“ ( u nás tehdy- kuturní fronta)
Jak jinak by měly hollywoodské hvězdy podpořit „demokracii“, než sponzorstvím pogromistů?
Následovaly je i sportovní hvězdy. „Útočník Borussie Mönchengladbach poklekl na památku George Floyda – Afroameričana, kterého brutálně zavraždil policista Derek Chauvin v Minneapoli. Hráč dortmundské Borussie a anglický reprezentant Jadon Sancho využil vstřelený gól, aby vyjádřil svůj postoj. Angličan šel dál – předem si připravil speciální tričko s nápisem „Justice for George Floyd.“ „FC Liverpool“ se pak vyšvihl na novou úroveň protestu – celý tým poklekl v centrálním kruhu stadionu „Anfield“. „V jednotě je síla,“ podepsal fotografii scénky záložník James Milner,“ hlásí pro změnu Sport24.

JAKO PODLE PRAVÍTKA
   Je čím dál víc zřejmé, že „spontánní protesty“ ve skutečnosti nikdy spontánní nebyly. „Zdá se, že alespoň některé z těchto nepokojů jsou koordinované a předem naplánované. John Miller, policejní komisař newyorské zpravodajské a protiteroristické policie v New Yorku, v neděli řekl, že existují důkazy o tom, že některé z těchto skupin si předem připravily zvědy, lékaře a zásoby kamenů, lahví a katalyzátorů, a vláda již zajistila velké množství zatčených za hranicemi státu. A policie v Minneapolis uvedla, že se našly láhve na vodu naplněné benzínem ukryté v křoví po celé oblasti, kde vzplály požáry,“ informují alespoˇněkterá americká média.
V celém dění existuje tolik shodných jevů s Ukrajinou, že nelze mluvit o náhodě. Trump ovšem není Janukovyč a nehodlá uprchnout do Rostova. Kromě toho bylo do Washingtonu převeleno přes 10.000 vojáků ze 101. výsadkové divize, jak poznamenal Trump na Twitteru, a ti by měli anarchistům vysvětlit, jak mají milovat svoji vlast.
„Prezidentovy poznámky vedou k předpokladu, že by Trump mohl uplatnit zákon o povstání z roku 1807. Jedná se o zřídkakdy používaný zákon, ale Bílý dům může vzhledem k rozšířenému chaosu dospět k názoru, že je to ta nejméně špatná volba. Nasazení armády na potlačení povstání v amerických městech má jistě svá vlastní nebezpečí. Už nyní je však jasné, že role federálních orgánů vnitra a výkonné vlády poroste,“ uvádí USA today.
Mezitím hrozba zafungovala a Trump mohl nechat armádu zase stáhnout.

TRUMP NENÍ JANUKOVYČ
   Bylo by proto dosti hloupé odepisovat Donalda Trumpa.( A to ho pro jeho blbost a aroganci vůbec nemám rád. ) On sám dobře ví, že zemi, v níž globalisté zorganizují barevou revoluci, mohou zachránit pouze pevní legální vůdci, kteří se nedají zastrašit.
Sázky jsou tentokrát samozřejmě násobně vyšší než v předchozích případech: Jde přece jen o USA a ne o Ukrajinu, Sýrii nebo Venezuelu. Na Trumpa teď budou architekti pokusu o převrat tlačit všemi pákami – včetně „spojenců“. Kromě jiného i proto, aby odvedli pozornost občanů od přerozdělování bilionů dolarů do kapes oligarchů, od nepochopitelné pandemie a jejích důsledků, od vakcinace a čipování.Pořád ještě věří, že po „nové světové revoluci“ přejdou pod vedením globalistů k přímé digitální diktatuře.
Pokud totiž Trump padne, začnou „vzpoury menšin“ úplně všude. Mimochodem, Francie již také opět hoří a právě Euronews tam aktivně přikládá pod kotel kvůli „policejnímu rasismu“:
„Ve Francii se konala řada demonstrací na památku Adama Traoré. Stalo se to v den zveřejnění výsledků nového šetření soudních znalců, které se týkalo okolností jeho smrti. Demonstranty oslovila sestra Adama Assa Traore. Na Adama se navalili tři četníci, podobně jako se tři policisté vrhli na George Floyda. A obě oběti sípaly totéž: Nemohu dýchat. I tentokrát - dle inspirace z USA - patologové provedli novou pitvu na žádost rodiny. Jde o to znehodnotit předchozí šetření, které jednoznačně potvrdilo nevinu četníků, kteří čtyřiadvacetiletého obyvatele čtvrti Val-d'Oise před čtyřmiu lety zadrželi." Jsou to ale bohatýři, že si po čtyřech letech vzpomněli.
Rozjíždějí se prostě zvláštní „série demonstrací“ – jak se pokusům svrhnout demokraticky zvolené představitele dnes "politicky korektně" říká. Ostatně i bouřlivě připravované české provokace „Miliónu chvilek pro demokracii“ do toho obdivuhodně zapadají. I u nás již slyšíme, jak se policie dopředu zaklíná, že proti demonstrujícím nezasáhne, přestože porušují nařízení ministerstva zdravotnictví.
Nevyšel pokus s "klimatickou" revolucí, s rozvrácením států pomocí podivné pandemie, tak přichází na řadu již otevřené násilí a vyvolávání předpokladů pro státní převraty.

P.P.

Převzato z facebooku.
Převzato v dobré víře, že je tyto informace potřeba šířit dále a že FB je může kdykoli odstranit.

Komentáře:

Příspěvek můžete komentovat zde ...

Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.