. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Facebook
Alpy, informace, aktuality, fotografie, videa, doporučení, ceny, popisy cest, aktuální počasí, ubytování v horských chatách, zkušenosti, aktuální situace, dopravní info

16. března 2018

Policie obvinila válečného veterána z podněcování k nenávisti




Komentář k článku:
Na muslimy budete potřebovat cepy a vidle, vyzýval muž. Policie ho obvinila
Policie obvinila válečného veterána z Kosova a Kuvajtu Martina Zapletala z podněcování k nenávisti. Na demonstraci na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad totiž vyzýval občany, aby vzali do rukou cepy a vidle proti vlastizrádcům a muslimům. Za to mu hrozí až dva roky vězení. Proti zahájení stíhání chce podat stížnost.
Zdroj: idnes.cz

Někdo by mohl říct: "Je opravdu hodně smutné, když už ani nesmíme chtít bránit naši vlast. A kdyby bránit, ale ani vyzývat k obraně už nesmíme."

📌 Tento člověk, vlastenec, válečný veterán z Kosova a Kuvajtu, Martin Zapletal jen vyzval k tomu aby, jak řekl, lidi bojovali za vlast a postavili se všem, kteří vedou naši vlast do záhuby. (Podle jeho vlastních slov vyzýval pouze k obraně před islámem.) Za to je teď obviněn a hrozí mu až dva roky vězení.

Někomu by mohla jako naprosto absurdní připadat skutečnost, že po 30 letech od pádu totality je obviněn ten, kdo vyzývá k obraně vlasti. Když ale někdo veřejně nadává prezidentovi (ať už je jakýkoli, je demokraticky zvolený) je nejen tolerován, ale snad dokonce i považován za národního hrdinu. Kam jsme to sakra dopracovali? (To všechno by si někdo mohl říct.)

❗ Pro mé přátele je další čtení už zbytečné.
👼 Ostatní čtěte pečlivě dál:

Jistě jste si všimli jak pečlivě se ve výše uvedeném textu snažím zdůraznit, že to vše řekl Martin Zapletal a ne já. Myslet si to můžu, ale napsat to dnes (i kdybych si to náhodou myslel) už nesmím.

No možná jsem to všechno jen špatně pochopil. Rozhodně nechci nikoho nabádat k žádnému boji proti EU, NATO a proti islámu už vůbec ne. Tu první větu jsem psal v afektu a v podstatě jsem to tak ani nemyslel. Abych uvedl všechno na pravou míru (pro případné bonzáky) tak: ve skutečnosti mám rád všechny rasy, barvy, vyznání, úchylky, plemena, národy a národnosti, muže i ženy. Kdyby se náhodou kdokoli z nich rozhodl tady žít (v Evropě, v ČR, v Praze a nakonec i u mě doma) budu ho nejen tolerovat ale i radostně vítat. Rozhodně nechystám žádné útoky a taky nechystám žádnou obranu - to už vůbec ne! Za to by mě mohli snad i zavřít že?

Jiří Hrbáček

Štítky pro "Policie obvinila válečného veterána z podněcování k nenávisti": , , , ,  
Komentovat příspěvky můžete na facebookové stránce INFORMACE.
Chcete být informováni o novinkách na tomto webu?
Označte stránku INFORMACE na facebooku nebo ji sledujte. Každý nový příspěvek tam najdete.

Obsah stránky se nemusí shodovat s názory a stanovisky majitelů webu ani editora, který obsah publikoval. Texty jsou díly autorů, kteří jsou pod článkem uvedeni.